Redactie
Redactie Persoonlijk 7 dec 2015

‘Vreemdganger’ deelt zijn avontuurtje op Facebook en gaat meteen viraal

De Amerikaanse Jason Hewlett stond in de rij in een supermarkt, toen hij plotseling volkomen overdonderd werd door de schoonheid van een vrouw voor hem in de rij. Wat een beauty, dacht hij. Wat er toen gebeurde, is bizar.

Opnieuw viraal

Hij had er geen problemen mee om dit toch wel persoonlijke en beschamende moment op Facebook te delen. Hij is immers getrouwd. Dit deed Jason twee jaar geleden, maar zijn verhaal gaat nu opnieuw viraal.

‘Ik schaam me dat ik dit moet vertellen’, begint hij zijn verhaal, ‘maar ik denk dat ik vandaag een soort van vreemd ben gegaan.’ Hij postte dit bericht op Facebook. Al shoppend en wachtend in de rij bij de kassa viel zijn oog op een vrouw die hem ‘omverblies’ met haar verschijning. ‘Wat een enorm geluk heeft de man die een relatie met haar heeft’ schrijft hij.

Terwijl hij dit dacht, beseft hij zich in een split second dat het zijn bloedeigen vrouw is. Wat zich voltrok is ronduit aandoenlijk. Jason probeerde de aandacht van zijn vrouw te trekken met smsjes, maar tevergeefs.

Frisse blik

Hij besloot een stapje terug te doen en stil te staan bij de verwondering die hij voelde voor zijn vrouw. Wat was ze mooi. ‘Vandaag zag ik haar met andere ogen omdat ik niet wist dat ze in dezelfde winkel was. Ik kon niet geloven dat ik haar man mag zijn. Ik moest ervan blozen, maar niemand kon het zien door mijn enorme baard, schrijft hij verder. Zijn Facebook-bericht sluit Jason af met de ‘les van de dag’: ‘Het is goed om af en toe met een frisse blik naar de mensen te kijken die we liefhebben. Zo herinneren we onszelf eraan dat we dolgelukkig mogen zijn dat we ze in ons leven hebben.’ Zó lief!

De foto en het bericht ging twee jaar geleden al snel de hele wereld over en heeft in de tussentijd meer dan 133 duizend likes gekregen.

Deze 18 mannen delen verklaren ook openlijk de liefde voor hun vrouw.

Facebook

Reageer op artikel:
‘Vreemdganger’ deelt zijn avontuurtje op Facebook en gaat meteen viraal
Sluiten