Redactie
Redactie Persoonlijk 9 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Een vriendin van mij #6: Wat als de hele camping kan meegenieten van je nachtelijke escapades?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

Het is zomer, het zonnetje schijnt en de vakantie is in volle gang. Deze video staat de zomer dan ook centraal. Zo vertelt iemand over haar moeder die haar vibrerend eitje in haar koffer vond, iemand anders belandde in een situatie waarbij de hele festivalcamping kon horen wat ze aan het doen was. Een ander vertelt over een bedpartner in Lloret die allergisch bleek voor aardbeien – wat uiteraard het hoofdonderwerp was in het gebruikte glijmiddel. Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

Een “vriendin” van mij #6: Allergisch voor aardbeien glijmiddel…?

In deze video vertelt Noah over een vriend die in bed belandde met een meisje die allergisch is voor aardbeien… Iedereen kent ze wel, verhalen van vrienden, of vrienden van vrienden, die iets bijzonders hebben meegemaakt met een seksspeeltje. Van een spannendere relatie tot awkward situations.

In de zomer en tijdens het festivalseizoen begint het altijd net iets meer te kriebelen. Heb jij nou ook een vriendin die je een fantastische zomer gunt?  EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt deze zomer enorm leuke acties aan, die je geheid zomerkriemels bezorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme