Luuk Ehmer
Luuk Ehmer Partnerbijdrage 16 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

Een vriendin van mij #10: Wat als je neefje de kamer in komt gerend met een enorme dildo?

 

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

Met het koude weer rondom kerst krijgen we natuurlijk allemaal nét iets meer zin om dicht tegen elkaar aan te kruipen. Daar komen deze week weer spannende verhalen uit voort. Rachelle vertelt in deze aflevering over de keer dat ze een roze dildo van haar vriend voor kerst kreeg. Evie herinnert zich een avond waarbij haar neefje de kamer in gestormd kwam met een gigantische dildo in z’n handen en ook Zoë komt met een mooi verhaal over haar schoonmoeder die een heel bijzonder briefje voor haar achterliet. Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

Als er een tijd in het jaar is om jezelf of een ander eens flink te verwennen, is het wel kerst. Gebruik de feestdagen dus waar ze voor bedoeld zijn en pak lekker uit, dit jaar.  EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt deze winter enorm leuke acties aan, waar je warm het nieuwe jaar mee inluidt.

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Een vriendin van mij #10: Wat als je neefje de kamer in komt gerend met een enorme dildo?
Sluiten