Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Mind maart 29, 2016

Vriendinnen met verschillende zwangerschapsbuiken bevallen van zoontjes

Herinner je je nog deze buik-tegen-buikfoto die goed aantoonde dat echt elke zwangerschap totaal anders kan zijn? De twee vriendinnen zijn nu beide bevallen van een zoontje.

De foto ging viraal op het internet vanwege het grote contrast tussen de twee buiken van dames. Links zie je het Australische fitnessmodel Chontel Duncan, 21 weken zwanger en rechts haar vriendin Nat, 25 weken zwanger:


Chontel is inmiddels, op Goede Vrijdag, bevallen van zoon Jeremiah Thomas Duncan:

Ze laat weten dat haar zoontje helemaal gezond is en en dat ze zelf goed herstelt. ‘Hij is extreem alert en ook al erg sterk. De verpleegsters waren zelfs verbaasd over de kracht die hij in zijn armen en nek heeft. Ook is hij een echte kampioen aan de borst!’ laat Chontel weten via Instagram.

En Chontels vriendin, Nat, die voor de derde keer zwanger was, was al vier weken eerder bevallen van een gezonde zoon genaamd Charlie.

De twee vriendinnen kijken er naar uit om hun zonen samen op te laten groeien. Ben jij ook tegelijkertijd zwanger (geweest) met je vriendin? Tag haar op onze Facebook.

Na de bevalling zal alles weer langzaam herstellen, hoe zit dat met je meest intieme zone? Dit zijn 6 dingen die niemand je vertelt over je vagina ná de bevalling >

Reageer op artikel:
Vriendinnen met verschillende zwangerschapsbuiken bevallen van zoontjes
Sluiten