Vrouw draagt haar verlovingsring een jaar zonder dat ze het doorhad

De Australische Terry spant de kroon als het gaat om originele huwelijksaanzoeken. Hij liet zijn vriendin Anna haar verlovingsring namelijk een jaar lang dragen, zonder dat ze het wist. Toen Terry op zijn knieën ging en haar ten huwelijk vroeg, was haar reactie priceless.

Toen Terry en Anna een jaar bij elkaar waren, maakte Terry een speciale ketting voor haar. Hij maakte ‘m van de Huon pine, een boom die veel voorkomt in het zuidwesten van Tasmanië, een Australisch eiland. Anna droeg de ketting bijna elke dag, en had geen flauw idee wat haar sneaky vriend ermee had gedaan.

Niks aan het toeval overlaten

Hij sneed aan de binnenkant namelijk een speciale holte uit, waar hij de verlovingsring in stopte. Toen de twee op reis waren in Schotland, besloot Terry de ketting open te snijden met een mes en de ring te onthullen. Dat Terry niks aan het toeval overlaat blijkt uit de plek waar hij Anna ten huwelijk vroeg, namelijk Smoo cave. De plek waar de twee elkaar voor het eerst ontmoetten. En laat ‘Smoo’ nu net ‘verborgen’ betekenen.

F*cking idioot

Natuurlijk zei Anna volmondig ‘ja’, maar toen het kwartje pas écht viel was haar reactie hilarisch. ‘Wacht even… Zit die ring al die tijd al in die ketting? Ik kon ‘m wel kwijtraken, f*cking idioot!’

LEES OOK: Oeps! Jongetje leent échte diamanten ring om zijn vriendinnetje ten huwelijk te vragen

Terry maakte een filmpje van zijn snode plannetje en zette die op YouTube. In het filmpje verwerkte hij hoe hij de ring maakte en plaatste hij allemaal foto’s achter elkaar waarop Anna de beruchte ketting draagt.

Geen groot feest

De twee gaan, als ze het perfecte huis vinden, in hun eigen achtertuin trouwen en gaan vooral geen groot feest geven. ‘We willen vooral dicht bij onszelf blijven en dat zul je ook terugzien in de kleding die we dan zullen dragen.

Wow! Zelfs een helikoptercrash was nodig voor dit huwelijksaanzoek

Huffington Post

Reageer op artikel:
Vrouw draagt haar verlovingsring een jaar zonder dat ze het doorhad
Sluiten