Dankzij de nieuwe vrouw van haar ex-man kan de zieke Nicola gered worden

Nicola Hitchen uit Groot-Brittannië werd verteld dat ze nog maar vier maanden te leven had: ze had kanker in een vergevorderd stadium. Een behoorlijke klap, zeker omdat ze ook nog twee kinderen heeft. Maar er kwam hulp uit onverwachte hoek: Clare, de nieuwe vrouw van Nicola’s ex-man startte een enorme fundraising.

Met de hulp van Clare kon Nicola naar Istanbul gevlogen worden om daar een nieuwe manier van chemotherapie te ondergaan. De behandeling sloeg gelukkig aan, waarmee zo’n driekwart van Nicola’s tumor verwijderd kon worden. Vervolgens is een tweede behandeling nodig om ook het laatste deel weg te halen.

Inzamelingsactie

Daarom probeert men nu opnieuw geld in te zamelen om de behandeling af te maken zodat Nicola 100 procent schoon zal zijn. Maar liefst 56.000 euro is nodig om de behandeling te betalen en via de speciale Facebook-pagina is het hele proces te volgen. Goed nieuws: bijna de helft van het benodigde bedrag is al opgehaald.

De jongens hebben hun moeder nodig

Clare: “Joe en Jake, de zoons van Nicola, zijn mijn stiefzoons. Niki [Nicole] is een geweldige moeder voor die twee en ze blijft die twee ondanks alles op de eerste plaats zetten. Maar het geld raakt op, terwijl het einde van de levensreddende behandeling in zicht is.” Volgens Clare is opgeven geen optie: de jongens hebben hun moeder nodig.

Nicola is volledig overdonderd. “Iedereen en Clare in het bijzonder, is geweldig. Ik wist niet dat zo veel mensen mij aardig vinden!” Mocht je net als Nicola’s omgeving willen doneren, kan dat via deze pagina.

Bekijk ook: Moeder zet bijzondere actie op voor haar zieke man en de reacties zijn fantastisch

Lad Bible

Reageer op artikel:
Dankzij de nieuwe vrouw van haar ex-man kan de zieke Nicola gered worden
Sluiten