Janne Vogel
Janne Vogel Kids 22 mei 2018

Geniaal: de vrouw van John Legend grapt over zijn ‘te korte’ vaderschapsverlof

Chrissy Teigen en John Legend werden minder dan een week geleden ouders van hun tweede kindje Miles. Voor zover we weten is John sinds die tijd thuis geweest met zijn gezin, maar gisteravond riep de plicht weer. De zanger trad op bij de Billboard Music Awards.

Chrissy bleef alleen achter met een baby én peuter en verspreidde haar onvrede via Twitter. Genieten.

Spareribs night

Het begon allemaal met een tweet over het avondeten. Badass Chrissy bereidde spareribs, ondertussen zorgend voor pasgeboren Miles en peuter Luna. Tijdens Johns optreden tweette ze kort maar krachtig: ‘Hallo het is spareribs night, wees om 9 uur thuis’.

Not impressed

Vervolgens tweette ze een filmpje van Luna, die niet erg onder de indruk leek te zijn van het optreden van haar vader. De award show liet na het optreden van John een foto van Miles zien op het scherm, maar het kleine Luna weinig schelen. Chrissy tagt de Billboard Music Awards en grapt: ‘Ze is uhhhhh niet blij met deze eerbetoon.’

Mom-shaming

Chrissy nam hierna haar man (en alle ouders die nieuwe ouders veroordelen en een sterke mening hebben) in de maling met de volgende post:

Hiermee doelt ze op die ene keer dat ze bakken met kritiek over zich heen kreeg toen ze na de geboorte van Luna een kind-vrij date avondje plande met John. Mom-shaming to the max. Chrissy’s fans reageerden volop met dezelfde pittige humor.

Eind goed al goed: het lijkt erop dat John op tijd was voor de spareribs.

Wij houden van Chrissy.

Scary Mommy

Reageer op artikel:
Geniaal: de vrouw van John Legend grapt over zijn ‘te korte’ vaderschapsverlof
Sluiten