Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 10 jul 2017

Vrouw maakt selfie tijdens de bevalling van haar zus en het resultaat is té grappig

De Amerikaanse Kat Armendariz uit Texas was bij de bevalling van haar zus Kimberley, maar in plaats van haar met man en macht bij te staan, nam ze even een moment voor een selfie. Eentje die briljant uitpakte en nu het hele internet over gaat.

Selfie

Op het plaatje is te zien hoe Kat in een ziekenhuisbed ligt, met haar handen voor haar gezicht. Waarschijnlijk omdat ze kapót gaat van de weeën. In plaats van haar bij te staan en mee te puffen, besluit zuslief even een momentje voor een selfie te pakken. ‘Ik had haar al gezegd dat ik het zou gaan doen. Toen haar weeën erger begonnen te worden en ze aan de pijnstilling ging, heb ik mijn moment gepakt’, vertelt Kimberley aan Daily Mail.

Ze zette de foto op Reddit, met daarbij de briljante tekst: ‘SELFIE! Terwijl mijn zus haar best doet om een baby uit haar vag te duwen.’ De gebruikers van de site konden het plaatje wel waarderen, want de foto is namelijk al ruim een half miljoen keer bekeken en er staan meer dan duizend reacties onder.

Grappige reacties

De meeste van die reacties zijn trouwens net zo hilarisch als de foto zelf. Zo reageert gebruiker corvandus: ‘Ze is niet aan het bevallen. Ze realiseert zich gewoon hoe veel een kind kost en dat haar ambities en hobby’s zometeen verleden tijd zijn.’ Een ander reageert scherp: ‘Blijven lachen! Jouw tijd komt nog wel.’ Nog een aantal andere mensen zeggen zeker te weten dat Kimberley de meest toffe tante ooit wordt.

SELFIE! While my sister is about to shove a baby out her vag! 

Dit is de beste en slechtste tijd om een selfie te maken

Daily Mail

Reageer op artikel:
Vrouw maakt selfie tijdens de bevalling van haar zus en het resultaat is té grappig
Sluiten