Hoe deze vrouw haar man op pad stuurt voor boodschappen is hilarisch

Sommige mannen hebben duidelijke aanwijzingen nodig wanneer ze boodschappen doen. Zo ook de geliefde van de Indiase Era. Ze stuurt hem om de week op pad met een boodschappenlijst die er niet om liegt. 

Instructies

Era en haar man Gaurav hebben de deal dat ze iedere week om de beurt boodschappen doen. Wanneer het Gauravs beurt is, kan Era het echter niet laten zich ermee te bemoeien en haar man met eh, duidelijke instructies op pad te sturen. Die instructies bestaan uit een boodschappenlijst van twee kantjes met bij ieder product een heldere uitleg en tekeningetjes ter verduidelijking. Zo staat er bij uien: ‘ronde vorm, klein formaat’ en bij tomaten: ‘een paar gele, een paar rode, geen deuken’.

Foodie

‘Ik ben een foodie die leeft om te eten, terwijl hij eet om te leven’, legt Era uit. Goede producten hebben voor hem simpelweg geen prioriteit. Om hem door de groenteafdeling te loodsen, ziet ze zich genoodzaakt Gaurav door de supermarkt te sturen met een stevige handleiding.

‘Werkt prima’

Era begrijpt wel dat sommige mensen de lijst nogal veeleisend vinden, maar volgens haar heeft haar geliefde er geen problemen mee. Integendeel: hij deelde eerst een foto van de lijst op LinkedIn voordat zij hem op Twitter zette. ‘Dit is hoe we de afgelopen vijf maanden onze boodschappenlijstjes maken. Het werkt prima.’

 

Komt jouw lief ook om de haverklap thuis met de verkeerde boodschappen? Dit zou de reden kunnen zijn. 

 

Huffington Post

Reageer op artikel:
Hoe deze vrouw haar man op pad stuurt voor boodschappen is hilarisch
Sluiten