Vrouw ontdekt Tinder-account van man en geeft hem een koekje van eigen deeg

Mike is 29 en woont in Amerika. Hij vond het nodig om een Tinder-profiel aan te maken en daar op jacht te gaan naar vrouwelijk schoon. Dat had hij beter niet kunnen doen, want zijn vrouw kwam erachter en nam zijn account eens grondig onder handen. Jammer, Mike!

Zijn vrouw, waarmee Mike twee kinderen heeft, vond het welletjes en besloot eigenhandig een einde te maken aan de Tinder-avonturen van Mike. Ten eerste veranderde Mikes vrouw zijn profielfoto in een (onflatteus) nieuw exemplaar. Ook paste zijn biografie aan: ‘Ik ben Mike, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb een kleine piemel die ook nog eens besmet is met een soa. Ik heb nog niet door dat ze nu via mijn telefoon aan het praten is met een van mijn vriendinnetjes, en bij me weg gaat. Ik ben een droplul die geen ene reet geeft om andere mensen dan mezelf. Ik ga zo vaak vreemd, dat je niet raar moet opkijken als ik je naam ben vergeten. Ik stuur namelijk iedereen dezelfde berichtjes. Voel je vrij om me te bombarderen met haatmail.’

Voor jezelf opkomen

En gelijk heeft ze, als je het ons vraagt!

Deze vreemdganger was obvious, maar maak jij je wel eens schuldig aan deze onbewuste vormen van vreemdgaan? >

Reageer op artikel:
Vrouw ontdekt Tinder-account van man en geeft hem een koekje van eigen deeg
Sluiten