Body 25 jan 2015 Yara Mens

Vrouw valt 50 kilo af door selfies op het internet te posten

Van dit verhaal van ons zusjeBeautify waren we onder de indruk! Deze 35-jarige vrouw uit IJsland was na haar twee zwangerschappen veel aangekomen en besloot het roer om te gooien. Doormiddel van selfies ging ze de strijd met de overtollige kilo’s aan.

De IJslandse Eva Rut Gunnlaugsdottir baalde enorm van haar zwangerschapskilo’s. Op een gegeven moment woog ze 120 kilo. Ze postte een selfie op Facebook, en vond zichzelf daar zó lelijk dat ze besloot drastische maatregelen te nemen. Tijdens het afvallen postte ze steeds weer foto’s op Facebook. Zo kon ze vergelijken hoeveel ze al was afgevallen, en motiveerde haar ‘lelijke’ selfies om door te blijven zetten. ‘Als ik zin had in chocola, keek ik naar een oude selfie. Dat gaf me wilskracht.’

selfie collage, famme

Uiteindelijk ging Eva van de 120 naar 69 kilo. Wij zijn onder de indruk: waar selfies wel niet goed voor kunnen zijn. Zou jij dit durven? Laat het weten op onze Facebook?

selfie

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vrouw valt 50 kilo af door selfies op het internet te posten
Sluiten