Redactie
Redactie Kids 2 april 2015

Vrouw verontschuldigt zich op Facebook voor haar irritante kinderen

Afgelopen zaterdag bracht moeder Kyesha Smith Wood (Alabama) haar dochter, zoon en stiefdochter naar de film ‘Cinderella’. Een aantal uur later bood Kyesha op haar Facebookpagina excuses aan voor het irritante gedrag dat haar kinderen vertoonden tijdens de film.

‘Oh gewoon een statusupdate?’, horen we je denken. Nee, want deze welgemeende excuses waren bedoeld voor de vrouw die echt last had van de overlast: Rebecca Boyd.

Dit is het bericht wat Kyesha plaatse:

‘Wie niet waagt, wie niet wint. Ik zoek de vrouw die vanavond om 19 uur in de bioscoop van Birmingham zat bij ‘Cinderella’. Ik heb mijn dochter, stiefdochter en zoon daar afgezet. Laat kreeg ik van mijn zoon te horen dat de meisjes onbeschoft en vervelend waren. De vrouw die ik zoek, heeft hen gevraagd om wat stiller te zijn. Dit verzoek hebben ze compleet in de wind geslagen.

Na de film benaderde de vrouw hen wederom en vertelde hen dat haar man net ontslagen was. Dit kon voorlopig wel eens de laatste keer zijn dat ze met haar dochter naar de bioscoop zou kunnen. Mijn dochters hebben dit kostbare moment verpest. Als jij deze vrouw bent, neem dan contact met me op. Ik kan je verzekeren dat ze hiervoor een gepaste straf zullen krijgen. Het gedrag wat ze vertoonden is onacceptabel en ze zijn je dan ook excuses schuldig. Vanavond zullen ze een brief schrijven en graag willen we ook het kaartje en iets lekkers voor jullie volgende film betalen. Nogmaals, mijn excuses.’

Zie hier het originele bericht

Ze naam inderdaad contact op

Haar excuusbrief is inmiddels zo’n 5500 keer gedeeld. Rebecca Boyd las het bericht uiteraard ook en zei het volgende: ‘Ik moest er van huilen. Er bestaan blijkbaar ook nog goede mensen op deze wereld. Ik ben absoluut niet kwaad op de meisjes, want het zijn nog kinderen. Op zulke ouders mogen ze wel heel trots zijn. Ze zullen hun les wel geleerd hebben. Als mijn kinderen te ver gaan, hoop ik dat iemand er hen ook op zal aanspreken.’


World News Videos | US News Videos

Lees ook over het meisje die haar excuses aanbiedt voor haar gedrag, op een wel hele lieve manier.

Reageer op artikel:
Vrouw verontschuldigt zich op Facebook voor haar irritante kinderen
Sluiten