Redactie
Redactie Persoonlijk 30 januari 2015

Vrouw vertelt man babynieuws via bijzondere weg!

Kendra Swalls is fotografe en ontving een bericht van een klant: ‘weet je nog dat je dat idee had…’ Kendra wist gelijk waar het over ging en Kendra en Camille werkten samen het plan uit. Het bleek om groot babynieuws te gaan.

Camille is zwanger en mocht ze ooit zwanger raken, zo zei ze, dan zou ze Kendra vragen om dit babynieuws, plus de reactie van man Kyle vast te leggen. Hoe? Kyle zou samen met zijn vrouw door middel van een smoes worden gefotografeerd. Zo gezegd zo gedaan en Kendra verzint een shoot voor kerstkaarten waarbij het koppel allebei afzonderlijk iets liefs over elkaar moeten opschrijven. Eerst wordt de boodschap van Kyle gefotografeerd, dan die van Camille en dan pas mogen ze zien wat ze over elkaar hebben geschreven. Wanneer Kyle zich omdraait, is zijn reactie: ‘Echt? Meen je dit serieus?’. Even later pakt hij zijn vrouw vast en weet niet waar-ie het zoeken moet van blijdschap. Precies wat Camille wilde bereiken met de fotoshoot.

Nadat deze shoot werd gepubliceerd op Kendra’s blog, kreeg ze talloze aanvragen van mensen en werd ze in één klap beroemd. Het leven kan gek lopen. Wij wensen Camille en Kyle in ieder geval veel geluk toe met hun baby.

Lees ook
Dit is de grappigste reactie ooit op aankondiging babynieuws
Deze babyaankondiging is briljant!

Reageer op artikel:
Vrouw vertelt man babynieuws via bijzondere weg!
Sluiten