Susan Dalstra
Susan Dalstra Persoonlijk 29 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Vrouw vindt liefdesbrief in een fles en zoekt nu de schrijver

Mocht je je afvragen of romantiek nog bestaat: o jazeker. De Schotse Elissa Wilson liep nietsvermoedend over het strand toen ze een glazen fles vond inclusief liefdesbrief.

Een-jarige huwelijk

De brief is geschreven door ene Sarah en gericht aan haar man ter ere van hun een-jarige huwelijk. Ze wierp de fles ter hoogte van Isle of Skye in de zee. Dat betekent dat de fles een tocht van ongeveer 200 kilometer heeft afgelegd voordat hij aanspoelde in het Schotse South Ayhrshire.

Elissa vond de brief op 16 juni, maar het is niet duidelijk wanneer de brief precies geschreven is. ‘We pikken iedere week vuil op van het strand. Het was steeds mooi weer, maar precies die dag was het regenachtig en waaide het hard. Het is een mini-whisky fles met daarin een rood briefje. Dat trok m’n aandacht.

Liefde voor het buitenleven

Op het briefje staat: ‘Om ons eerste jaar als getrouwd stel te vieren, schrijf ik je deze liefdesbrief in een fles. Om onze liefde voor het buitenleven te eren en onze liefde voor altijd te laten bestaan, gooien we het vanaf Isle of Skye in de zee.’

Elissa wil uit respect voor het stel niet alles delen wat er in de brief staat. Ze deelt het op Facebook in de hoop het stel te vinden. ‘Haar geliefde kan een man of een vrouw zijn. Omdat er geen datum op staat kan het een week geleden, maar ook een jaar geleden geschreven zijn. Als ik Sarah vind zou ik het leuk vinden naar haar op te sturen. Het was een klein beetje magie op een miserabele dag. Geweldig om tegen te komen.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme