‘Vrouw zonder vriendinnen’ houdt bruidsshoot met vijf mannen (en het resultaat is briljant)

De Braziliaanse Rebeca Brantes (24) doet een opleiding tot computeringenieur, een vak waar je vooral mannen vindt. Wat doe je als je eigenlijk alleen maar mannelijke collega’s of vrienden hebt, maar je toch een bruidsshoot wilt doen? Precies, dan doe je dat gewoon met je mannelijke vrienden.

‘Ik kwam een week voor mijn bruiloft op het idee om ‘vriendinnenfoto’s’ te maken voordat ik zou gaan trouwen‘, zegt Rebeca tegen Bored Panda. Ze ging het internet op en zocht sites af voor inspiratie voor haar fotoshoot en kwam alleen maar plaatjes tegen van champagne drinkende, lachende vrouwen in de mooiste jurken. ‘En toen besefte ik dat mijn fotoshoot er niet zo uit zal komen te zien, omdat ik geen vriendinnen heb.’ Of toch wel?

De slappe lach

In plaats van het tafereel met vrouwen uit te voeren, vroeg ze gewoon haar mannelijke vrienden. ‘Er zitten maar vier vrouwen in een groep van zestig studenten, dus je kunt wel zeggen dat ze schaars zijn.’ Rebeca nodigde haar vijf beste vrienden uit en hulden zich in de meest glimmende, roze badjassen die ze konden vinden en dronken goedkope drank. ‘Soms moesten we gewoon even stoppen met fotograferen omdat we de slappe lach kregen. Het was briljant!’

Geen vriendinnen nodig

Rebeca was zo blij met de foto’s, dat ze ze op haar eigen Instagram zette. Sinds ze dat heeft gedaan, gaan de plaatjes de hele wereld over omdat mensen ze zo ontzettend grappig vinden. Wij sluiten ons daar volledig bij aan! Wie heeft er vriendinnen nodig als je mannen om je heen hebt die zó leuk zijn?

LEES OOK: Trouwen zonder partner? Kan gewoon

Foto’s: Fernando Duque

Wauw! Koppels bewijzen dat het nooit te laat is om te trouwen

BoredPanda

Reageer op artikel:
‘Vrouw zonder vriendinnen’ houdt bruidsshoot met vijf mannen (en het resultaat is briljant)
Sluiten