Noortje Molenaar
Noortje Molenaar Persoonlijk 19 jun 2017

11 struggles die alleen vrouwen (niet) kunnen begrijpen

Het leven van een vrouw gaat standaard gepaard met van die typische vrouwen struggles, die je alleen begrijpt als je een eh… ja precies, vrouw bent.

Hoeveel van deze struggles kun jij, net als ik, afvinken?

1. Onmogelijke jeansmaat

Er lijkt soms niet één goede maat te bestaan voor een spijkerbroek. Kan de knoop netjes dicht, flubbert-ie bij je onderbenen. Of zit-ie eindelijk goed om je bilpartij, heb je bij je navel weer 10 cm ruimte over. Ben je weer genoodzaakt om er ook een riem bij te kopen. Zou dat het soms zijn, een slim staaltje marketing… Afijn, het is in ieder geval nooit goed.

2. Kroes control

‘s Avonds nog even opwarmen onder de douche en dan lekker rozig naar bed. Heerlijk vind ik het. Maar met de gevolgen van dien. Dan is dit zo ongeveer wat je de volgende ochtend in de spiegel aantreft:

3. Op de blaren zitten

Yes, nieuwe schoenen! Daar kun je er niet genoeg van hebben. Zolang je bankrekening het een beetje toe laat (of niet). En die ga je wel gelijk even fanatiek showen natuurlijk. Maar wie zijn billen brandt… moet de dag erna op slippers lopen.

4. Never ending story

Nog even terugkomend op die jeans: zit er bij jou ook altijd binnen de kortste keren een gat bij je bovenbeen? Of fiets ik te veel… Waarom maken ze die broeken niet even wat dikker daar?

5. Zonnebril

Lang haar en een metalen zonnebrilmontuur gaan gewoon niet samen. Tenzij je het niet erg vind om met een geruïneerd kapsel rond te lopen.

6. Naar haar 2.0

Nog zo’n terugkerend probleem. Telkens weer als je de auto uit stapt. Of dat in ieder geval probeert. Herkenbaar?

7. Haargloss

Oh en nóg zo’n harig probleem. Heb je net een fijn lipglossje op gedaan, één stap naar buiten en het werkt als een soort Bison Kit. Gelijk zit je hele kapsel eraan vastgeplakt > #teambeard

8. Glitters all over

Ben jij ook het type dat voor de zekerheid wat make-up in haar tas heeft? Just in case. Of omdat er na het douchen van 3 kids geen tijd voor jezelf overblijft. Dan verandert het onbedoeld áltijd in een of andere magische poederbom.

9. Sporenonderzoek

Tja en die make up vind je niet alleen door je hele tas terug… Ook kleding zit er helemaal onder. Al is het niet in de haast op je eigen shirtje, dan tref je het wel aan op dat jurkje dat je net wilde gaan passen. (Dat net de enige in jouw maat is.)

10. Wereld van verschil

Elke maand weer verliest de shampoo het van de conditioner.

11. Haarpijn

Dat kapsel dat je overhoudt als je je haar de hele dag in een staart hebt gedragen, inclusief die haarpijn.

Net zo hilarisch en herkenbaar: 9 x dingen die je alleen herkent als je een vagina hebt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Brightside

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
11 struggles die alleen vrouwen (niet) kunnen begrijpen
Sluiten