Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 4 apr 2018

Bizar: vrouwen van deze tweelingbroers bevallen op precies dezelfde dag

Zwangere tweelingzussen die op precies dezelfde dag bevallen hebben we vaker gehoord. Maar vrouwen van tweelingbroers die op dezelfde dag een kind ter wereld brengen… dát is nieuw. 

Een uur later

Tweelingsbroers Justin en Joshua Thorington hebben hun hele leven samen doorgebracht. En nu lijkt het erop dat hun zoon en dochter die op exact dezelfde dag werden geboren, hetzelfde wacht. Op 27 maart beviel Joshua’s vrouw Denise om 4 uur ‘s nachts van hun zoon Jack. Een uur later beviel Justins vrouw Alex van dochter Lucy.

‘Vertel het niemand’

Joshua en Denise vonden het al gek dat ze helemaal niks hoorden van Justin en Alex toen hun zoon net ter wereld was gekomen. Ze hadden geen idee dat op dat moment Alex lag te puffen in het ziekenhuis. ‘Ik vond het wel een beetje raar dat ze niks hadden gestuurd. Toen stuurde Justin: ‘Hey, we komen kijken, maar Alex ligt nu te bevallen. Jullie zijn de enigen die het weten, dus vertel het niemand’. Ik denk dat ze onze show niet wilden stelen, maar dat maakte ons niks uit’, vertelt Joshua.

Speciaal

Het toeval is nog gekker als je bedenkt dat de uitgerekende datum eigenlijk twee weken later lag. Natuurlijk hadden ze er wel grapjes over gemaakt, maar geen van hen had verwacht dat hun kinderen echt op dezelfde dag ter wereld zouden komen. ‘Hoe meer ik eraan denk, hoe meer ik besef hoe speciaal dit is. Lucy en Jack hebben altijd iemand in hun leven om plezier mee te maken. Iemand op wie ze kunnen terugvallen en ze door moeilijke tijden helpt. Ze hebben altijd een vriend.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bizar: vrouwen van deze tweelingbroers bevallen op precies dezelfde dag
Sluiten