Marleen Staal
Marleen Staal Work & Life 26 sep 2018
Leestijd: 4 minuten

Waarom de Samsung Galaxy Note9 de beste vriendin is die je je kan wensen

Je smartphone is eigenlijk je beste vriendin. Ze is altijd in de buurt als je haar nodig hebt en ze kan je uren vermaken. Maar net zoals in jouw vriendenclubje, kan er maar één de beste zijn. En dat is de Samsung Galaxy Note9! Onze ervaringen met ons digitale maatje delen we hier.

Fotograferen kun je leren

Je telefoon is allang geen telefoon meer sinds we het begrip ‘smartphone’ kennen. Je wilt het liefste al-les kunnen doen met één toestel. Dus als jouw telefoon de mooiste kiekjes maakt van jouw ontzettende good hair day of die jaloersmakende cappuccino die je wilt delen met je Insta-vriendinnen, dan ben jij helemaal blij.

Met de speciale Live Focus functie op de Samsung Galaxy Note9 til je jouw fotografietalent nog een niveautje hoger. Wij testen het uit op onze kantoorplant, want planten zijn immers altijd fotogeniek. En het doet het ook altijd goed op Instagram, zo’n urban jungle.

Nou, zoals je ziet, geen spiegelreflex camera meer nodig. Of een cursus fotografie. Door zelf lekker creatief te zijn met de instellingen, kun je hele toffe foto’s maken. En ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je achteraf nog van alles aanpassen zodat je foto toch nog dat duimpje omhoog verdient.

Handig tijdens meetings

En dan bedoelen we letterlijk handig, want in tegenstelling tot een laptop die je mee moet sleuren van vergaderruimte naar je bureau en weer terug, past de Samsung Galaxy Note9 gewoon in je tas. Dat is top, want zo kun je snel aantekeningen maken tijdens die ene belangrijke meeting, zonder dat je eerst op zoek moet naar een verdwaalde pen en wat papier.

Dat ondervonden wij aan den levende lijve, toen we tijdens één van onze vergaderingen ineens pen en papierloos waren. En de laptops hadden we ook niet bij de hand. Gelukkig konden we met de Samsung Galaxy Note9 alles toch nog noteren en konden alle krabbels en aantekeningen gelijk na de meeting naar iedereen worden verstuurd.

Houd je toch wel van het ouderwetse krabbelen? Bij de Samsung Galaxy Note9 krijg je een handig pennetje, waarmee je gewoon tijdens meetings kan meeschrijven in plaats van typen. Werkt stiekem nog lekkerder dan een laptop, omdat je met de S-pen alles net zo snel hebt op geschreven. Gelijk aan de slag dus, zonder dat je hoeft te wachten tot je laptop is opgestart.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Dankzij het grote scherm, wordt het kijken naar YouTube-tutorials een stuk makkelijker. Of je nu een nieuw kapsel uit wil proberen of lekker wilt DIY’en. Je kan met de Samsung Gaslaxy Note9 tot op de megapixel nauwkeurig zien hoe je die vlekkeloze wenkbrauw tekent.

Daarbij heeft het grote scherm nog een ander voordeel. Als manlief weer eens de tv heeft geclaimed voor een voetbalavond, houdt de Samsung Galaxy Note9 je op de bank lekker gezelschap voor een fijn filmavondje. Gewoon je favoriete serie aan, oordopjes in en je kan je lekker afzonderen van alle voetbalgekte.

Maar ook bij ons op kantoor is het kijken naar video’s op een groter scherm ontzettend handig. Tijdens vergaderingen even snel een filmpje rond laten gaan bijvoorbeeld of iets op YouTube opzoeken als je research doet voor een artikel. Dat kan gewoon lekker vanaf onze flex werkplek op de bank in plaats van aan ons bureau. Dat is nog eens ontspannen werken.

Lang, heel lang, leve je batterij

Een soort mini-tv die je in je handen kan houden, hoe top is dat? Over het leegraken van de batterij hoef je je geen zorgen te maken. De 4000 mAh batterij die in deze telefoon zit en het grote geheugen van 512 GB dat je ook nog eens heel makkelijk kunt uitbreiden, kun je extra lang video’s, filmpjes en foto’s bewerken én opslaan.

En dat vinden wij natuurlijk ontzettend handig, want de wereld om ons heen vastleggen is onze tweede natuur geworden. Gelukkig hoef je met zo’n enorm geheugen nooit te kiezen tussen je honderden selfies of vakantiefoto’s uit 2017, ze passen stuk voor stuk allemaal op je telefoon. Zelfs de batterij gaat net zo lang mee als het geheugen. Na onze vrijdagmiddagborrel doken we nog even de kroeg in en na een hele werkdag het toestel testen en een avond doorzakken, was er nog meer dan genoeg procent over om de treinrit naar huis te overleven.

Kijk, een vriendin voor het leven zo’n smartphone die alles kan.

In samenwerking met Samsung

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Waarom de Samsung Galaxy Note9 de beste vriendin is die je je kan wensen
Sluiten