Eva Dusch
Eva Dusch Persoonlijk 29 okt 2015

Waarom niet? 6 reden om wat vaker aan sexting te doen

Excuus voor de ouderwetse romantici onder ons. Maar het echte voorspel begint tegenwoordig steeds vaker op je beeldscherm. Zonder heel expliciet te zijn kan het virtuele rekken en stretchen alvast beginnen.

Nog voordat de pikante lingerie of kinky seksspeeltjes aan bod komen nemen we graag even een paar stappen terug. Want niks kan het vuur soms harder doen oplaaien dan een beetje sexting. Geile overspelingen via de telefoon brengen extra pit in elke relatie.

Schatje, ik moet je een geheimpje vertellen

Geheimen delen zijn niet alleen bevorderend voor vriendschappen, maar voor elke relatie die je aangaat met iemand. En wat is meer kinky dan hem een smsje sturen met daarin wat je allemaal van plan bent met hem zodra je weer thuis bent? Oordelen bestaat niet. Evenals schaamte. Je lief vertrouwen met deze zeer private dingen zal jullie band versterken. Tenzij hij dit smsje zou delen met zijn vrienden natuurlijk. Dan is het gelijk control, alt, delete.

Bron: Buzzfeed
Bron: Buzzfeed

Bouw de spanning op

Jullie gaan vanavond eindelijk op date of hebben een ouderwetse date night ingepland met z’n tweetjes. Er staat sexy op je voorhoofd geschreven en er stroomt alleen nog maar adrenaline door je lijf. Je blijft intussen maar spieken naar de klok, want de tijd lijkt stil te staan. Vanavond is dé avond en hij warmt je al lekker op met sexy berichtjes waarvan hij weet dat het jouw temperatuur doet stijgen. En dan, het lijkt verdomme wel alsof de klok teruggaat in de tijd. Voor beide partijen is niks zo effectief als de spanning opbouwen.

Die man zit zó in je broekzak

Mannen zijn heus niet altijd zo zelfverzekerd als ze doen lijken. Ook zij vragen zich regelmatig af of ze het wel goed doen in bed en jouw de juiste stimulatie geven. Is hij wel romantisch genoeg voor je of moet hij je juist wat meer vrijheid geven? Geef hem de bevestiging, stuur een sms’je en er ligt een mak lammetje aan je zijde.

Dopamine is verslavend

Iets doen wat heel eng of gevaarlijk is en verliefd worden op iemand veroorzaken dezelfde chemische reactie in ons lichaam: er komt dopamine vrij. Deze neurotransmitter triggert die rush aan endorfine bij ons, of we nu samen met hem zijn, opeens oog in oog staan met Michiel Huisman of van de Eiffeltoren afspringen. Dus wanneer je hem een spannend berichtje stuurt, is er grote kans dat je ditzelfde lekkere gevoel krijgt en tegelijkertijd het bindingsgevoel tussen jullie sterker wordt. Je brein maakt in eerste instantie geen onderscheid tussen gevoelens van liefde en platte opwinding, en die verwarring kan heel sexy zijn.

Plezier is prioriteit

Waarom denk je dat ieders Tinder-account begint met ‘Ik hou van plezier maken en om een goede tijd met je te hebben’? Niemand zit te wachten op een saaie piet. Sexting geeft je partner weer even een reminder waarom jij ook alweer de leukste en spannendste vrouw van de wereld bent. Beyoncé mag dan alterego Sacha Fierce hebben, maar wacht maar tot je ons in de slaapkamer ziet.

Laat hem naar je hunkeren

Oké, garantie dat-ie hierdoor niet vreemdgaat kunnen we je natuurlijk niet geven. Maar is hij voor zaken op reis of een weekend weg met de mannen? Stuur hem af en toe wat pikant getinte berichtjes en je maakt hem he-le-maal gek. Wees overigens weer niet té enthousiast, want een overkill heeft een averechts effect.

Verrassend! Zo ziet de perfecte maîtresse eruit volgens mannen>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Waarom niet? 6 reden om wat vaker aan sexting te doen
Sluiten