Janne Vogel
Janne Vogel Kinderen 23 feb 2018
Leestijd: 3 minuten

Waarom Pink de moeder is waar we ons allemaal in herkennen

Dat zangeres Pink ook op het gebied van moederschap een echte powervrouw is, wisten we natuurlijk allang, maar hier nog even een kleine ode aan haar heerlijke manier van opvoeden. Houden we van.

Naast het uitbrengen van een nieuw album en optredens bij de Super Bowl en de Grammy’s, is Pink vooral gewoon moeder van dochter Willow (6) en zoontje Jamson (1). En die baan zet ze te allen tijde op nummer één. Hieronder tien situaties die bewijzen dat Pink de meest bad-ass opvoedstijl ooit heeft.

Speeches

Sinds ze doorbrak met haar muziek is Pink hét symbool voor powervrouwen, maar sinds ze moeder werd van een dochtertje lijkt zo nog meer van zich te laten horen. Ze zal er persoonlijk voor zorgen dat voor Willow alles (maar dan ook echt álles) mogelijk is en neemt er geen genoegen mee als haar kleintjes zich onzeker voelen. Want dat hoeven ze niet te zijn. Deze ontroerende speech die ze gaf op de MTV Video Music Awards, richtte ze aan haar dochtertje en moet je écht even zien. Je houdt het niet droog.

LEES OOK: Pink barst in huilen uit in de supermarkt en de reden zal elke moeder herkennen

Humor

Opvoeden kan hartstikke stressvol zijn, maar jezelf (en het hele leven, eigenlijk) niet te serieus nemen, maakt het een stuk minder zwaar. Op Instagram deelt Pink hoe ze Willow prankte door te doen alsof ze in Shrek veranderde.

I told Willow I was turning into Shrek. She actually believed me and got super worried and told me to stop it before it was too late. Parenting is fun. Happy Saturday.
Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op 23 Jul 2016 om 4:45 (PDT)

Borstvoeding

Ze heeft geen énkel probleem met het geven van borstvoeding in het openbaar. Als Jameson honger heeft, dan heeft hij honger. Zo simpel is het. Ze heeft zelf geen probleem met het delen van een voedingsfotootje op Instagram. Cool.

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet
Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op 12 Apr 2017 om 2:38 (PDT)


LEES OOK: Pink’s kolvende selfie doet vrouwen naar de fles grijpen

Rode loper

Als het ook maar even kan, neemt ze Willow mee de rode loper op. En zeg nou zelf: hoe cool is het om in je prinsessenjurk met je moeder mee te gaan naar een awardshow? Juist, ja. Sommige beroemdheden kiezen ervoor hun kinderen buiten de spotlights te houden (ook begrijpelijk), maar Pink doet er niet te moeilijk over.

Willow en pink

Work outs

Pink weet dat je lichaam verandert tijdens een zwangerschap en doet niet (zoals sommige andere celebrities) alsof haar lichaam er na de bevalling gelijk weer perfect uitzag. Zonder training.
Het feit dat ze durft toe te geven dat ze een echt mens is (en dat het verrekte vervelend is om hard te trainen om je oude lichaam terug te krijgen) maakt dat we zoveel van haar houden. En het feit dat ze niet voor maatje 32 gaat, maar zich gewoon fit wil voelen. Ook heel prettig voor de verandering.

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op 1 Apr 2017 om 10:58 (PDT)

Partner

Ze durft toe te geven dat ze soms even helemaal gek wordt van haar partner. En dat het leven niet altijd over rozen gaat. Ze is zestien jaar samen met Carey Hart en ze zijn een geweldig duo, maar af en toe wil ze hem naar eigen zeggen steken met een vork. En dat is volkomen normaal.

Pink family

‘De ene dag helpt hij me met alles en vind ik hem geweldig, en de andere dag wil ik hem steken met een vork. Met dezelfde persoon samen zijn voor zo’n lange tijd is hard werken. Maar het is prachtig en het is het waard, anders zouden we het niet doen.’

Een ding is zeker: deze vrouw heeft ballen en ze verdient een lintje voor haar eerlijkheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Popsugar.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme