Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Relatie 16 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Waarom het geweldig is dat jullie tegenpolen van elkaar zijn

Heeft jouw lover bijna geen overeenkomsten met jou? Jullie hoeven niet op elkaar te lijken om jullie relatie te laten slagen. Dit is waarom het geweldig is dat jullie tegenpolen van elkaar zijn.

Tegenpolen trekken elkaar aan, they say. En dat is natuurlijk niet voor niets! De verschillen maken juist dat jullie relatie zo’n succes is, en wel hierom.

Lekker kletsen

Juist omdat jullie verschillende interesses hebben, raken jullie nooit uitgekletst. Er komen dagelijks nieuwe onderwerpen aan bod waar jullie urenlang over kunnen discussiëren.

via GIPHY

Compleet

Tegenpolen vullen elkaar super goed aan. Als extravert breng jij flink wat spanning in zijn leven en hij leert je juist genieten van een avondje bankhangen.

via GIPHY

Leermomenten

Jullie blijven van elkaar leren. Is hij een echte sloddervos? Met jouw organisatie skills laat jij ‘m wel even zien hoe ‘t ook kan. Wijk jij geen seconde af van je agenda? Hij laat je zien dat spontaniteit echt super leuk kan zijn.

via GIPHY

Persoonlijke ontwikkeling

Juist omdat jullie van elkaar leren, werken jullie ook aan jullie persoonlijke ontwikkeling. Jullie hebben misschien wel totaal andere normen en waarden, een ander perspectief op politieke kwesties of een verschillende geloofsovertuiging. Als jullie openstaan voor elkaars mening en perspectief, kunnen jullie groeien als individu.

via GIPHY

Spanning

De spanning verdwijnt nooit, want jullie blijven elkaar continu verrassen en uitdagen. Als je teveel op elkaar lijkt kan het al snel vervelen. Maar jullie hebben never a dull moment! 

via GIPHY

Voor en met elkaar

Omdat jullie zoveel verschillende hobby’s en interesses hebben, is er altijd wel iets te doen. Jij gaat met liefde mee naar die kunstexpo als hij je vergezelt tijdens de kookworkshop. Jullie hebben veel voor elkaar over!

via GIPHY

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme