Waarom vrouwen van boven de 40 zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn

Noem me totaal bevooroordeeld (er staat hier 42 op de teller), maar toen ik tegen de ‘wijze’ woorden van een mannelijke blogger aanliep moest ik hem toch groot gelijk geven. Vrouwen van boven de veertig zijn prachtig en dit lijstje hangt per heden boven mijn bed (voor als mijn man slaapt en ik toch even die bevestiging kan gebruiken).

De blogger, genaamd Frank Kaiser licht nog even toe dat hij enorm kan genieten van vrouwen in hun 20’er jaren, om de onschuld, het jeugdige en de tomeloze energie. Toch heeft hij een sterke voorkeur voor de wat ‘oudere’ (ja, pas op met wat je zegt) vrouw en dat laat hij zien door een ode-lijstje samen te stellen met wat hem zo aantrekt in de veertiger.

Een vrouw van boven de 40:

[STAP stap=”1″]

Weet hoe ze moet lachen met zo veel echtheid en kleur dat mannen aan de grond genageld blijven staan

[STAP stap=”2″]

Zal nooit zomaar vragen ‘waar denk je aan?’. Het kan haar niet zo veel schelen

[STAP stap=”3″]

Weet wie ze is, wat ze wil en van wie. Geen gedoe en getwijfel

[STAP stap=”4″]

Heeft misschien een rimpeltje meer, maar is zo ontzettend veel sexier dan een jonger exemplaar

Maalt niet om een putje hier en daar. Ze is er geweest, heeft waarschijnlijk kinderen op de wereld gezet en weet wat ze wil in de liefde…

[STAP stap=”5″]

Is recht door zee en eerlijk en zal je er direct op aanspreken als je je als een domme lul gedraagt

Het kan haar geen bal schelen wat je van haar zult denken…

[STAP stap=”6″]

Maken geen scènes in het openbaar. Ze kiest haar moment om je haarfijn uit te leggen hoe de vork in de steel zit

[STAP stap=”7″]

Is zelfverzekerd genoeg om niet moeilijk te doen over vriendschappen met andere vrouwen

[STAP stap=”8″]

Heeft een zesde zintuig ontwikkelt voor leugens en bedrog. Ze weet ‘t als er iets niet in de haak is en confronteert je daarmee

[STAP stap=”9″]

Is gul met complimenten omdat ze weet hoe belangrijks het is om een man een goed gevoel te geven

[STAP stap=”10″]

Kan vaak goddelijk koken en heeft er ook echt lol in om een mooie avond met wijn en spijzen voor je te maken

[STAP stap=”11″]

Is als ze single is superduidelijk in wat ze wel en niet pikt van een nieuwe liefde

Geen commitment? Geen probleem. Ze heeft wel wat beters te doen. Ajuu!

Dank je wel Frank Kaiser voor deze wijze woorden. Toen ik besefte dat je geen goddelijke dertiger bent maar een man van dik in zeventig, twijfelde ik een split second aan de waarde van je woorden. Maar ik ben te veel een veertiger om me daar druk om te maken. Elk compliment telt en op die zeldzame momenten dat ik het even niet uit mezelf haal omdat ik moe ben of me dikkig en lelijk voel dan denk ik aan dit lijstje. Ik draai me nog eens om en kijk in de spiegel en denk: JA!

Lees ook de 25 levenslessen die veertigers aan dertigers willen meegeven!

Foto: Instagram Annika von Holdt

Reageer op artikel:
Waarom vrouwen van boven de 40 zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn
Sluiten