Redactie
Redactie Kids maart 12, 2015

Waarom zijn er geen luiertafels op mannen-wc’s?

Wij denken het, Ashton Kutcher zei het op zijn Facebookpagina: waar moeten mannen in vredesnaam luiers verschonen? Het is ook van de zotte, als je erover nadenkt. Want heus niet alleen moeders gaan met hun kinderen naar plekken waar openbare wc’s zijn en luiertafels moeten gewoon in beide wc’s aanwezig zijn.

Mannen gaan dat vrouwentoilet echt niet in. Gevolg? Zichzelf manoeuvreren in een ongemakkelijke houding op de heren-wc. Kind ongelukkig, man ongelukkig. Ashton Kutcher slaat de spijker op z’n kop en zegt: ‘Er zijn NOOIT plekken in publieke mannen-wc’s waar je luiers kunt verschonen. Het eerste openbare mannentoilet waar ik zo’n mogelijkheid aantref, krijgt een gratis vermelding op mijn FB-pagina! #BeTheChange

Ashton kreeg samen met Mila Kunis op 30 september vorig jaar dochter Wyatt. Zijn woede die hij al op 8 maart uitte over dit onderwerp, heeft ruim 200.000 likes en 10.000 shares opgeleverd.

Waarom denk jij dat er bijna gaan luiertafels op mannen-wc’s te vinden zijn? Vertel het ons, want wij hebben er nog geen antwoord op.

Eén ding is zeker: deze vaders verschonen sowieso luiers.

Reageer op artikel:
Waarom zijn er geen luiertafels op mannen-wc’s?
Sluiten