Eva Dusch
Eva Dusch Work & Life 3 jun 2016

Waarom zo serieus? De nieuwe interieurtrends zijn het allesbehalve

Er valt veel te zeggen voor een minimalistisch interieur. Evenzo voor wat meer speelsheid en kleur in je woonkamer, een veelgespotte trend deze zomer. Geen polonaise in jouw huis? Vrees niet, zo leuk kan het uitpakken.

Je kan me wat met al die trends. We snappen die gedachte, want zo kunnen we bezig blijven. Maar deze simpele richtlijnen zijn naast leuk ook heel makkelijk te implementeren in elk interieur, van vintage tot retestrak Scandinavisch design.

[STAP stap=”1″]

Het nieuwe neon


Neon in het interieur is op zich niet vernieuwend. Maar wel de manier waarop. Je komt niet meer weg met een neon-vloerkleed of bank. We gaan next level en dat bekent veel gekke en quirky objecten aan de muur.

[STAP stap=”2″]

Instrumenten aan de muur

Bron: Brit.co

Niet alleen om muziek te maken, maar dus ook als eye catcher in je interieur. Perfect als je op zoek bent naar een beetje meer boho-sferen.

[STAP stap=”3″]

De jaren tachtig zijn terug

De eighties staat bekend om haar rockbands en poofy kapsels. Maar of het interieur nu per se zo geweldig was? Nah. Toch zien we er het nodige van terug dit jaar, zoals de gekke grafische vormen en kleuren.

[STAP stap=”4″]

Speelgoed. Speelgoed?! Yep.

Laat het opruimen maar zitten moeders, want een beetje speelgoed in je interieur is hartstikke hip. Natuurlijk niet wanneer het door het hele huis slingert, maar zie het als functioneel speelgoed. Zoals deze houten figuurtjes in de kast. Je begrijpt wel dat je hier enig beleid op moet loslaten en dit niet zomaar aan de kinderen kunt overlaten.

[STAP stap=”5″]

Geometrische prints in de keuken

Een simpele manier om je keuken een speelse draai te geven, niet alleen op de muur maar bijvoorbeeld ook op de keukenkastjes.

Ben jij voorstander van wat speelsheid in het interieur? Laat het hier weten!

Samenwonen? Zo komen jullie snel tot een interieur-compromis>

Reageer op artikel:
Waarom zo serieus? De nieuwe interieurtrends zijn het allesbehalve
Sluiten