Janne Vogel
Janne Vogel Persoonlijk 23 mei 2018

Ware liefde bestaat: deze viral video van een ouder echtpaar is het bewijs

Andrew en Theresa uit Texas zijn al 45 jaar getrouwd en hebben samen een hoop meegemaakt. Achttien jaar geleden kreeg Theresa een beroerte en sinds die wijkt Andrew niet van haar zijde. Afgelopen weekend nam hij een lesje bij de kapper, zodat hij Theresa’s haren iedere dag op de juiste manier kan verzorgen. Als dát geen ware liefde is, weten wij het ook niet meer.

Een van de eigenaren van de haarsalon legde het ontroerende moment vast en postte het filmpje op haar Facebook-pagina. De lieve daad ging binnen de kortste keren viral.

Echte liefde

‘Bewijs dat ware liefde bestaat’, schreef stylist Raigen Kelly bij haar Facebook-post. ‘Ze kan haar eigen haar niet meer doen, dus haar man stond erop dat hij zou leren hoe het moest. Stapje voor stapje. Van de producten tot de manier hoe je de föhn en borstel vast moet houden… Een van de mooiste dingen waar ik in mijn leven getuige van heb mogen zijn. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen.’

Moederdag

De zoon van het echtpaar, Steve, vertelt dat zijn ouders altijd ontzettend hartelijk zijn geweest en hun drie kinderen hebben geleerd dezelfde liefde mee te geven aan hun eigen partners en kinderen.

LEES OOK: Bizar! Echtpaar ontdekt dat hun wegen 16 jaar geleden eerder al eens kruisten

Afgelopen Moederdag kwamen Steve en de andere kinderen langs om hun moeder een cadeaubon te geven voor haar lievelings-haarsalon, The Foundry. ‘Bijna de hele familie gaat naar The Foundry en mijn moeder wilde wat volume in haar haar’, vertelde Steve. Theresa vond het resultaat prachtig, maar – zoals iedere vrouw weet – ziet het er als je het thuis weer wast nooit zo mooi uit als in de salon.

Lesje

Andrew besloot terug naar The Foundry te gaan en alle gebruikte producten te kopen, om thuis het resultaat na te bootsen. Toen hij aankwam vroeg stylist Andrea of hij misschien een lesje wilde, aangezien zijn vrouw het niet zelf kon doen. Die kans liet Andrew niet aan zich voorbij gaan.

Viral

Dat het filmpje bijna 4,5 miljoen (!) keer bekeken zou worden, had het echtpaar nooit verwacht. ‘Mijn vader zei meteen: ‘Dit gaat niet over ons – het gaat over de Foundry mensen die ons helpen!’, vertelt Steve. Hoe lief is deze man?

Een liefdesverhaal voor in de boeken, als je het ons vraagt.

Babble.com

Reageer op artikel:
Ware liefde bestaat: deze viral video van een ouder echtpaar is het bewijs
Sluiten