Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 10 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Brrrr! Het is weer koud en daarom hebben we 6 heerlijk warme pyjama’s voor jongens en meisjes op een rij gezet

Nu het weer kouder wordt en je ook ‘s nachts weer ligt te rillen in bed vind je het minstens zo belangrijk dat je kindje het lekker warm heeft. Een warme pyjama is daarom onmisbaar. Het liefst óók nog een mooie.

Warma pyjama voor kinderen

In deze pyjama’s is het ondenkbaar dat jouw kindje een koude nacht heeft. Het liefst wil je deze setjes ook in je eigen maat scoren, want: én warm én mooi.

1. Geribde pyjama met stippen van Zara – €14,99

Hoe leuk is deze gestippelde pyjama van Zara?! De geribbelde stof zit lekker straf om het lijfje van je kind zodat je kleintje het ‘s nachts lekker warm blijft hebben. Bekijk sowieso even alle leuke pyjama’s van Zara want wij zijn verliefd.

warme pyjama
Bron: Zara

2. Geruite flanellen pyjama van H&M – €24,99

Flanellen pyjama’s doen het altijd goed en zijn het perfecte cadeau met het Sinterklaasfeest of de kerstdagen. Deze pyjama is gemaakt van 100% katoen en dat ademt lekker door ‘s nachts. Dit geruite model is afgewerkt met mooie biesjes. Verkrijgbaar vanaf maat 134 tot 170.

warme pyjama flanel
Bron: H&M

3. Cheetah pyjama van HEMA – €16,-

Deze pyjama is niet alleen lekker warm, hij voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Hier wil je kiddo het liefst de hele dag in rondlopen, dat mag natuurlijk ook op zondag. De pyjama is verkrijgbaar in de volgende maten: 94/104, 110/116, 122/128 en 134/140. Leuk voor jongens én meiden natuurlijk.

LEES OOK: Slapen als een roosje! 9 tips en tricks om ‘s avonds sneller in slaap te vallen

fleece pyjama
Bron: HEMA

4. Claesen’s pyjama met vogels – €39,95

De pyjama’s van Claesen’s blijven bij veel ouders favoriet. Ze zijn gemaakt van mooie zachte stoffen en blijven ontzettend lang mooi. Zo kunnen ook broertjes en zusjes er nog plezier van hebben. Dat moet met dit plaatje al helemaal zo zijn.

Bron: De Bijenkorf

5. Zachte hartjes pyjama van Zara €17,95

Deze pyjama is gemaakt met een soft touch en alleen al daarom wil je kindje deze nooit meer uit trekken. Jij ziet jezelf al staan met een huilend kind ‘s ochtends dat per se in pyjama naar school wil. Ach, weet je in ieder geval dat ze er blij mee is!

warme pyjama van Zara
Bron: Zara

6. Katoenen pyjama van H&M – €24,99

Deze pyjama van H&M is niet alleen lekker warm, hij is ook nog eens hartstikke mooi. Zie jij jezelf ook nog wel in rondbanjeren op de zondag met in de ene hand een kopje koffie en de ander een krant.

katoenen pyjama voor kinderen
Bron: H&M

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Brrrr! Het is weer koud en daarom hebben we 6 heerlijk warme pyjama’s voor jongens en meisjes op een rij gezet
Sluiten