Beauty 1 okt 2014 Redactie

Wat als vrouwen mannen zouden naroepen?

Wij vrouwen zijn allemaal wel eens nagefloten of nageroepen: ‘Hé, lekker weertje hè. Wil je me helpen insmeren?’, ‘Waar gaan die billen naartoe?’ of simpel: ‘Hé! Psst!’. De vrouwen op de redactie van Buzzfeed nemen eindelijk wraak en draaien de rollen om in deze hilarische video.

Waar wij vrouwen worden voorzien van erg oppervlakkig commentaar, kiezen deze dames voor meer diepgang. Vol zelfvertrouwen roepen ze mannen na met eigenschappen die wij graag willen zien: ‘hé, jouw armen zien er uit alsof ze kinderen kunnen dragen!’ Deze grappige video moet je echt even zien:

Screenshot 2014-10-01 at 14.30.47 - Edited

Dank aan de vrouwen van Buzzfeed! Natuurlijk is het van de gekken dat vrouwen zo vaak door vreemde mannen negatief worden nageroepen en geïntimideerd op straat. Zelf hebben we het vaak genoeg meegemaakt. Niet leuk. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring: wanneer werd jij nageroepen? Wat is het gekste wat je toen te horen kreeg? Laat het ons weten via Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wat als vrouwen mannen zouden naroepen?
Sluiten