Kids 25 mrt 2015 Els van Asseldonk

Wat deze kleuterleidster doet voor ‘haar’ kinderen is te lief…

Sonya Romero is niet zomaar een kleuterleidster. Ze doet werkelijk álles voor ‘haar’ kinderen. Ze nam zelfs zes maanden geleden twee kinderen uit haar klas in huis. Reden voor Ellen DeGeneres om iets terug te doen voor deze inspirerende dame.

Houd jij het droog bij deze video? Sonya werd onder valse voorwendselen naar de studio van de Ellen Show gelokt. Eenmaal daar kreeg ze de verrassing van haar leven, want we hebben het hier niet over ‘zomaar’ een kleuterleidster. Toen er een half jaar geleden geen onderdak was voor twee leerlingen twijfelde ze geen moment: dan kwamen ze toch bij haar wonen?

Bijzonder ochtendritueel

Iedere ochtend vraagt Sonya of de kinderen iets nodig hebben. Hebben ze ontbeten en schone kleren aan? Is er iemand die zijn of haar tanden wil poetsen? Zijn alle haren gekamd? De gemiddelde ouder in Albuquerque heeft het niet breed. Sonya vindt dat als ze als leidster/lerares het leven van de kinderen kán verbeteren, dat ze dat moet doen. Ze betaalt alles uit eigen zak.

Welke juf, docent of crècheleidster heeft jouw hart gestolen? Vertel het ons op de Famme Facebook.

andere crècheleidster” target=”_blank”>Hoe cool? Deze crècheleidster werd verrast door Pharrell Williams >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wat deze kleuterleidster doet voor ‘haar’ kinderen is te lief…
Sluiten