Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Work & Life 14 mei 2014

Wat dit jochie met een Jojo kan is onvoorstelbaar

Ik weet niet hoe het met jullie kids zit, maar mijn 6-jarige wonderboy kan nog niet eens zijn veters strikken, laat staan een jojo performance geven waar je stijl van achterover slaat.

Voor de 6-jarige Kazuya Murata alias Yo-Yo Baby is het een fluitje van een cent. Wat hij liet zijn tijdens de YoYo kampioenschappen is haast Harry Potterachtige toverkunst. En de manier waarop hij het doet, met een klein cool danspasje en onbewogen gezichtje. Een en al coolheid. Ik weet vanaf nu wie ik moet bellen als de jojo van mijn kinderen weer eens flink in de knoop zit…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wat dit jochie met een Jojo kan is onvoorstelbaar
Sluiten