Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Erop uit 9 juli 2015

Wat doe je als je man miljoenen verdient (maar wel crimineel is)?

Zet je Thekla Reuten en Jeroen van Koningsbrugge bij elkaar en maak je iets wat lijkt op een mix tussen een Amerikaanse thriller en Penoza, dan krijg je de nieuwste Nederlandse misdaadfilm Schone Handen. Vanaf 10 september in de bioscoop en wij voorspellen een grote hit.

In Schone Handen draait het om Sylvia (Thekla) en Eddie (Jeroen). Ze zijn gelukkig, hebben twee prachtkinderen en wonen in een luxe huis in Amsterdam- Zuid. Het ontbreekt hen aan werkelijk niets, maar er is één grote kink in de kabel. Eddie verdient zijn geld met criminaliteit. Sylvia heeft zijn activiteiten altijd geaccepteerd, maar het begint haar op te breken en ze wil schoon schip maken. Na enkele confrontaties is het haar duidelijk: ze moet met haar kinderen weg bij Eddie. Maar ze beseft ook dat hij haar niet zomaar zal laten gaan. Ze weet immers te veel….

Bekijk de spannende trailer hier >

Omdat we niet kunnen wachten tot de film uitkomt, maakte het team waar Famme toe behoort een real life soap over het leven van de Kronenburgertjes (aka Sylvia en Eddie). Zo kun je alvast helemaal in de film komen!

Bekijk hier deel 1 en 2 van real life soap >

De verhuizing. Aflevering 1:

Walk-in closet. Aflevering 2:

Wil jij in september naar Schone Handen? Houd dan de Schone Handen Facebook in de gaten of volg Schone Handen op twitter.

Reageer op artikel:
Wat doe je als je man miljoenen verdient (maar wel crimineel is)?
Sluiten