Redactie
Redactie 1. Categories 20 december 2014

Wat doe jij tijdens de kerstvakantie?

Thuis genieten van je vrije tijd natuurlijk! Samen met familie en vrienden eten, drinken en luieren totdat je erbij neervalt. Heb je de kerstboom nu wel gezien? Ga dan iets leuks doen buiten de deur. In Amsterdam bijvoorbeeld, of (tip 3) bij jou in de buurt!

Amsterdam Light Festival

Kleed je warm aan en laat je betoveren door lichtkunst in de binnenstad van Amsterdam. Al varend, lopend of op de fiets kun je de route volgen. Op de website van het Amsterdam Light Festival vind je meer informatie over het programma.

Een sprookje van het Nationale Ballet: Cinderella

De tijd van het jaar vraagt om romantiek en deze kun je vinden bij het Nationale Ballet. Ga naar Cinderella waar dansers en de gehele entourage je betoveren. Ga voor meer informatie en tickets naar de website van het Nationale ballet.

Naar de film

Spendeer je namiddag of avond in de bioscoop want er zijn genoeg nieuwe films. Zo is er een moderne versie van Annie, mijn kerstklassieker die ik in de kerstvakantie altijd moest zien. Dan is er ook Un Nouvelle Ami, de nieuwste film van François Ozon. Een humoristisch drama over de jonge vrouw Claire die een vreemde ontdekking doet over de man van haar recentelijk overleden vriendin.
Wil jij weten waar en wanneer deze films draaien? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Wat doe jij tijdens de kerstvakantie?
Sluiten