Jitra Janssonius
Jitra Janssonius 1. Categories 12 okt 2016
Leestijd: 3 minuten

Wat draag jij voor ondergoed en wat zegt dit over jou?

Naar aanleiding van het artikel over naaktslapen kwamen er verschillende reacties over het dragen van toch in ieder geval een slip in bed. ‘Een slip?’ was de tegenreactie van één van de redactrices. ‘Ik ben anti-slip’.

En dat veroorzaakte een kettingreactie. Want terwijl de één blijft zweren bij de good old slip (ook bekend als onderbroek) is de ander pas echt zichzelf in een kanten string. En terwijl de één onder een jurkje altijd een mini-boxer draagt, trekt de ander onder een jurk liever alles uit, het anti-ondergoed-randjes-beleid zeg maar. En het lijkt natuurlijk een onderwerp dat er niet toe doet maar niets is minder waar. Want wat je in de ochtend als eerste over je nakend lijf heen trekt, zegt namelijk heel veel over jou. Oh ja? Ja. Wat lees je hieronder.

1. De slip

Laten we maar beginnen met ‘normaal’. Want de slip is toch wel het meest normale stukje stof om de bilpartij te bedekken. Het doet wat het moet doen. En dat is ook precies hoe jij in het leven staat. Praktisch en ‘normaal’. Geen gedoe of gekkigheid. Jij houdt je liever bezig met andere zaken dan je druk te maken om je ondergoed. Het moet wel goed zijn. Met halve maatregelen neem jij geen genoegen.

2. De hipster

Uit Brazilië over gewaaid stukje stof dat, jawel, de hips bekleedt. Dit stukje stof heeft bovendien een lage tailleband waardoor je hem perfect onder die fijne lage jeans kunt dragen. Sportieve types met mooie achterkanten omlijsten die achterkant het best met dit type ondergoed. Hijs jij je het liefst in een hipster dan ben je easy going. Je voelt je vrij en zelfverzekerd en je staat bekend om je sociale en sterke karakter.

3. De boxer

Het grote zusje van de hipster. Het broekje heeft echte pijpjes en de tailleband zit wat hoger waardoor je mini-muffintop (dat romige randje dat normaal boven je spijkerbroek uit piept) gezellig warm blijft en iets minder opvalt. Ideaal als je een figuurvolgend jurkje aan trekt. Als je je kadetten in deze vorm ondergoed verpakt, dan ben je een ambitieus en zeer loyaal typje. Je kunt soms wat stil zijn, maar je bent absoluut geen schuchter ding. Wat de rest van de wereld doet of denkt is jou om het even.

4. De oma-onderbroek

Sinds Bridget Jones weer een guilty pleasure. Zeker als er als eens een kind uit je lichaam is gekropen. We weten allemaal dat het ondergoed-gebied daar niet bepaald aantrekkelijker van wordt. De oma-onderbroek biedt dan uitkomst, want is zalig groot en verhult alles wat er te verhullen valt. Alles! Ook die vergeten bikinilijn. Vrouwen die deze ontzettende broek verkiezen boven alles wat wèl mooi is, hebben even een tijdje geen behoefte aan dirty dancing of iets wat daartoe kan leiden. En dat is dus helemaal niet erg.

5. De string

Voor velen de old time favorite omdat ‘ie vrijwel altijd past. Ook als de bilpartij een tijdelijke uitbreiding ondergaat. Je ziet geen randjes door broeken, jurken en rokken en je bent altijd voorbereid op een onverwacht spannende avond. Vrouwen in string worden over het algemeen als man eater gezien en zijn vaak het boefje van de club. Je bent de stoutste van de klas en je zegt en doet precies wat je wilt.

Wil je weten hoe een kind een string omschrijft? Moet je hier eens klikken.

In het Eva kostuum

Oftewel in the naked, bloot, poedeltjenaakt of afgepeld. Jij bent een levensgenieter pur sang. Soms ben je te laat opgestaan en is het een praktische keus maar over het algemeen ga jij gewoon graag met de billen bloot. En dat is een slimme keus. Want milieubewust als je bent (moet je eens tellen hoeveel wasbeurten dat op jaarbasis scheelt) kom jij ook nog eens het gezondst uit de bus. Een blote foef is namelijk een ademende foef. En ademen is, hoe raadt je het, heel goed voor je.

Wil je trouwens weten wat in 2016 de trends zijn op ondergoed gebied lees dan dit artikel even. de lingerietrends voor 2016 maken je vast heel blij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wat draag jij voor ondergoed en wat zegt dit over jou?
Sluiten