De ouders van dit jongetje bedachten een geweldige oplossing voor z’n slaapprobleem

Crispin Wilson is de reddende engel van kleine Ben en zijn ouders. Al tijden weigerde Ben namelijk om in zijn eigen kamer te slapen, maar door een prachtige muurschildering van Crispin is ‘ie niet meer uit zijn kamer weg te slaan.

Kunstenaar Crispin was al bevriend met de ouders van Ben. ‘Ze vroegen mij de kamer van Ben te schilderen, zodat hij misschien gestimuleerd zou worden om weer in z’n eigen slaapkamer te gaan slapen.’ Daar hoefde Crispin niet lang over na te denken. Ze pakte de verfspullen bij elkaar, zette een lekker muziekje op en ging aan de slag. Mét glow-in-the-dark verf.

En hallo zeg, kan ze niet ook even bij ons komen schilderen? Wát een prachtige muurschildering is er van gemaakt! Wij zijn eerlijk gezegd best een beetje jaloers op Ben.

Glow-in-the-dark verf

De muurschildering is zo gemaakt dat ‘ie alleen in het donker zichtbaar is. En Ben? Die geloofde zijn ogen niet toen hij de muurschildering zag. Eerst riep hij heel hard ‘wat is dat?!’ Hij bleef het licht van zijn kamertje maar aan en uit doen om te kijken waar de sterren heengingen. Ik denk dat we wel kunnen spreken van een succes.

LEES OOK: Hoe cool! Deze muren hebben niet zomaar een lik verf gekregen

Deze kamer past trouwens perféct in de nieuwe ‘nacht’-trend van 2017. Huisupdate: dit worden de prachtige kleurtrends van 2017

boredpanda

Reageer op artikel:
De ouders van dit jongetje bedachten een geweldige oplossing voor z’n slaapprobleem
Sluiten