Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop Kids 5 dec 2016

Wat een grappenmakers zijn die kinderen van jullie. We liggen in een deuk!

Elke week sturen jullie ons weer de meest hilarische uitspraken die jullie kinderen deden. Te leuk om er niet af en toe een paar van te delen. Sterker nog, het is inmiddels een terugkerend rubriek geworden, waar ook wij elke week weer om in een deuk liggen. Heerlijk die kinderhumor!

1. Klein maar fijn

Monique: ‘Ik zeg tegen mijn dochter, die morgen 5 jaar wordt, dat ze nu echt groot wordt. Ja, zegt ze, ik word steeds groter maar jij wordt toch ook steeds groter? Nee, mama groeit niet meer. Ohhhh blijf jij voor altijd zo klein?’

2. Vrouwenzaken

Karin: ‘Zoon van 4 na het zien van het touwtje van mijn tampon toen ik bij hem in bad stapte: “mama, kijk eens…heb ik ook een touw in mijn kont?’

3. Tandjes verloren?

Sophie: ‘Jobbe, toen z’n broertje Bouwe geboren was: Mama Bouwe z’n tanden zitten zeker nog in je buik?’

De slappe lach hebben

4. Mamavlekjes

Joanna: ‘Mijn zoontje van 6 jaar: Mama wat zijn die vlekjes. Ik: Dat zijn moedervlekjes. Ohhh kijk mama, ik heb ik mamavlekjes. Das omdat ik van je hou he.’

5. Goed nieuws!

Lidia: ‘De ochtend na de bevalling van mijn jongste zoon, stond ik onder de douche.. De oudste (toen 3) werd wakker en stormde de badkamer in: mama, de baby is geboren!’

LEES OOK: Oh nee, deze lullige uitspraken kunnen écht niet

6. Oeps!

Ingrid: ‘Ik stond in de file met mijn, toen, 4 jaar oud zoontje. Op een gegeven moment was hij het schijnbaar zat, want hij zei:” Doe maar even trutten, mam”. (Ik zei, nogal vaak denk ik, “Ga aan de kant, trut”).

7. Die moeders ook altijd

Wendy: ‘Ik ben m’n zoontje van nu net 3 allemaal kusjes aan het geven. Zegt zijn andere mama: Hey wat hoor ik nu zijn jullie aan het kussen? Hij ; Ja ze doet het weer!’

8. Bijzonder schoencadeautje

Sabine: ‘Mijn zoon van 4 jaar houd bij hoog en laag vol dat je een koe in je schoen krijgt als je stout bent.’

9. Slimme zoetekauw

Pauline: ‘Dochter van 2 jaar oud vraagt om een snoepje. Ik zeg nee. Dochter zegt; maar ik wil groot groeien. Ik zeg; van snoep wordt je niet groot, van snoep wordt je alleen maar dik. Vijf minuten later. Dochter: mama, ik wil dik worden.’

10. Die papa toch

Manuela: ‘Dochtertje van 2: Mama, mama, papa is ook zo een grote meid. Heeft plasje gedaan op de wc net als ninaaa (ze heet luna)’

Heeft jouw kind ook iets grappigs gezegd dat je met ons wil delen? Doe dit dan via onze Facebook-pagina. Misschien zie je ‘m volgende week wel terug op Famme.

De vorige hilarische kinderuitspraken van kinderen van onze lezers gemist? Lees ze hier terug!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wat een grappenmakers zijn die kinderen van jullie. We liggen in een deuk!
Sluiten