Anne Broekman
Anne Broekman Persoonlijk 13 apr 2017

Wat een held! Deze man zorgt ervoor dat je relatie niet sneuvelt in IKEA

Weleens kibbelend door de IKEA gelopen met je wederhelft? Domme vraag, open deur. Want wie heeft er géén ruzie tussen de Zweedse gehaktballen, Billy’s en Klippans? Een Amerikaanse komiek heeft iets bedacht zodat onze bezoekjes voortaan in pais en vree zullen verlopen.

Jij ziet duizendeneen leuke dingen die je MOET hebben (kaarsen, kussens, vaasjes, tafellamp, hanglamp, messenblok, fotolijstje, en o ja, de kapstok waar jullie voor kwamen) en hij zucht alleen maar. En steunt, kreunt en rolt met z’n ogen om vervolgens na vijf minuten te vragen ‘of jullie al kunnen gaan’. Want: ‘We hebben alles al!’ Mannen, ze snappen er niets van. De Amerikaanse komiek Jeff Wysaki nam een IKEA-filiaal bij hem in de buurt onder handen door het strategisch plaatsen van ‘relatieredmiddelen’. Kijk mee en gniffel.

Hiermee kan het niet meer mis gaan

Dit paardje kan veel hebben. Gooi alles eruit!

Iedereen wordt immers vrolijk van puppy’s

LEES OOK: 6 illustraties die bewijzen dat IKEA zelfs je liefdesproblemen kan oplossen

Let it goooooooo

Een gekke hoed doet wonderen als je elkaar de hersens in wilt slaan

De kracht van de bellenblaas

Overigens heeft niemand Jeff deze spullen zien neerzetten. Zelf zegt hij tegen Huffington Post nooit ruzie met zijn vrouw te hebben bij de Zweedse meubelgigant: ‘We zijn het er allebei over eens dat snel erin en eruit gaan de sleutel is tot succes.’ Dank voor de tip!

Dat jij net wilt Netflixen maar hij wil van bil, en dat dat soort dingen: hier maken zelfs de gelukkigste koppels steeds ruzie over

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wat een held! Deze man zorgt ervoor dat je relatie niet sneuvelt in IKEA
Sluiten