Redactie
Redactie Persoonlijk 12 februari 2015

Wat een niertransplantatie wel niet teweeg brengt…

Ashley McIntyre en Danny Robinson kenden elkaar niet. Ja, ze woonden allebei in Louisville, maar dat was het. Danny’s leven ging niet over rozen. Zo brandde zijn huis tot de grond toe af, overleed z’n vader aan een hersentumor en zelf leed Danny aan de nierontstekingsziekte ‘Ziekte van Berger’. Toen ontmoette hij Ashley. Via een niertransplantatie…

Ashley hoorde via haar moeder de tragische geschiedenis van Danny die ze opving via een lokale radiozender. Danny moest zo snel mogelijk een niertransplantatie en geen van zijn familieleden bleek een goede match. Dit zette Ashley aan het denken en ging het niertransplantatieproces in. En ja hoor, zij was de match! Ze twijfelde geen moment en stond haar nier af.

Je hoeft niet ver te zoeken

Tot de operatie in maart 2014 hadden Ashely en Danny elkaar nog nooit gezien. Eenmaal kennis gemaakt te hebben, klikte het. Ze hadden het gevoel dat ze elkaar al jaren kenden. In april 2014 vond de geslaagde operatie plaats en er was geen sprake van complicaties. Nou eind goed al goed. Toch? Totdat ze elkaar even later weer zagen op een barbecue. Het was voor beiden duidelijk: ze hadden de ware gevonden. Danny vroeg Ashley op Eerste Kerstdag ten huwelijk en natuurlijk zei ze ‘ja’. In juni dit jaar verwachten ze hun eerste kindje. Dan naam hebben ze al. Wij wensen Ashely en Danny heel veel geluk met elkaar toe en met Berkli. Het leven kan gek lopen, zo blijkt maar weer.

Nog meer inspirerende liefdesverhalen lezen? Lees dan eens dit artikel over een verpleegkundige die verliefd wordt op een ALS-patiënt.

Reageer op artikel:
Wat een niertransplantatie wel niet teweeg brengt…
Sluiten