Redactie
Redactie Kids februari 15, 2015

Wat geef je een peuter of kleuter cadeau? Nou, dit…

Wanneer je het woord kinderverjaardag hoort denk je aan taart, gezelligheid en (veel) cadeaus. Dat laatste is niet voor iedereen belangrijk. Misschien heb je met familie en vrienden een pact gesloten dat cadeaus echt niet nodig zijn.

Bij kinderen ligt dit net even anders. Het is echt not done om met lege handen op een kinderfeest te verschijnen. Maar wat koop je als de kleine toch al zoveel cadeautjes krijgt? Je wil als ouder iets leuks geven, maar geen godsvermogen uitgeven (want: onzin).

1 jaar

Bellenblaas: Het kost niks maar voor kinderen is het echt een magisch cadeau, samen bellen blazen is pas echt een feest!
Muziekdoos: Wat is er nou niet leuk aan een muziekdoos? De gehaakte paddestoel van Anne-claire petit ziet er ook nog stijlvol uit.
Eerste sieraad: Ontwerpstudio Soki maakt sieraden jou en je kinderen. Dit cadeau is een mooi aandenken aan de eerste verjaardag.
Herinneringen potje: Rond het eerste levensjaar beginnen kinderen te praten. De eerste memorabele woordjes of korte zinnen kun je bewaren in dit originele glazen potje van Orangemayonnaise.

2 jaar

Tipi-tent: Een eigen hippe plek in huis! Deze tent van De Kinderplaneet is stijlvol en leuk.
Springpaard: Op Ikbenzomooi.nl kun je Harrie, het skippie paard kopen. Weer eens wat anders dan het stokpaard.

Kindergrasmaaier: Jong geleerd is oud gedaan. De eerste stapjes achter de grasmaaier zijn zo gezet!
Regenkleding: De regenkleding van Boykie is te schattig!

3 jaar

Kindernagelak: Meisjes van 3 willen zich mooi maken, komt dat even goed uit! Deze nagellak op waterbasis van Nailmatic Cosmos is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en vrij van schadelijke stoffen.
Nachtlampje: Bang in het donker? Dit nachtlampje met glitters dooft pas uit als de kleine slaapt.

Piratenset: Pas maar op, in deze outfit wordt jou kleine man een gevaarlijke piraat.

Reageer op artikel:
Wat geef je een peuter of kleuter cadeau? Nou, dit…
Sluiten