Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Erop uit juni 25, 2014

Wat Ronaldo voor dit zieke jongetje deed…

Cristiano Ronaldo, you’ll love him or you hate him. Of je bent gek van deze sportman (of van zijn looks) of je vindt dat hij een iets té decadente levensstijl heeft met ditto haar. Want zijn kapsel, daar gaat het nogal eens over in de media.

Dan weer opgeschoren, vol gel, of ineen gladgekamd na de rust. Achter het nieuwste kapsel van de Real Madrid-speler zit een heel ander verhaal. Eentje die je waarschijnlijk niet achter de sterspeler had verwacht.

In maart dit jaar betaalde Ronaldo namelijk de operatie van ruim 75.000 euro voor de zieke Erik Ortiz Cruz. Het jongetje is tien maanden oud en kampt met een hersenafwijking waardoor hij soms wel dertig epileptische aanvallen per dag heeft. Toen Ronaldo dit hoorde bood hij aan om de volledige behandeling te betalen en gaf Erik een gesigneerde voetbaloutfit.

Het kapsel

Wat heeft dit met zijn kapsel op het WK in Brazilië te maken? Nou, de geschoren lijn op het hoofd van de voetballer heeft dezelfde vorm als het litteken wat Erik opliep tijdens de operatie. Mooi toch?

Reageer op artikel:
Wat Ronaldo voor dit zieke jongetje deed…
Sluiten