Wauw, deze bijzondere tattoos lieten júllie voor je kind zetten

Vorige week deelden we een artikel over tattoo’s die Amerikaanse ouders speciaal voor hun kinderen gezet hadden. En wat bleek? Ook in Nederland zetten heel wat ouders wat op hun lijf ter ere van hun kind.

Er stroomden dan ook talloze foto’s binnen. Dit zijn de meest bijzondere.

1. Naam en hartslag van haar dochtertje

Deze prachtige tattoo van Ellis van der Sluis-Koops is een combinatie van de naam en de hartslag van haar dochtertje.

Een tattoo ter ere van de allerliefste

2. Bloemenzee

Mariella van der Windt heeft deze bloemenzee en de naam van haar 5-jarige dochtertje Keana op haar linkeronderarm staan. Ze wil hem nog gaan uitbreiden met sterretjes en hartjes. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe ‘ie dan wordt!

3. Hartslagen

Deze drie hartslagen staan voor haar man, haarzelf en haar zoon. Voor haar dochter moet Monika Baker-Nieuwlaat er nog eentje bedenken, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat dat ook zo’n prachtig kunstwerkje wordt.

LEES OOK: Deze #momtattoos zijn alles hoe een moeder zich voelt

4. Levenslijn

Ca Ro heeft deze mooie moeder/zoon-tatoeage op haar been staan, die in verbinding staat met een klavertje vier én de namen van haar prachtige zoons. Wauw.

5. Hart

Maxarie liet de namen van haar zoons Senn, Jimi en Finn tatoeëren. Ze is er nog steeds erg blij mee. Zouden wij ook zijn!

6. Puzzelstukjes voor autisme

De man van Susan van Anraad heeft een behoorlijke sleeve laten zetten voor hun oudste zoon, Ohin. ‘De klok met zijn geboortetijd, een foto van papa en Ohin op het strand met op de achtergrond de Twin Towers (Ohin is op 11 september geboren), en de puzzelstukjes die staan voor zijn autisme,’ deelt ze met ons. Prachtig!

LEES OOK: Een kindertekening op je lijf laten tatoeëren… Ach, het is weer eens wat anders

7. Voetafdruk en vlinder

Tanja Gorissen Latten liet twee mooie tattoo’s zetten: een vlinder boven haar hart, en een voetafdruk met de naam van haar zoontje Max.

8. Milan in Wonderland

De tattoo van Angela Smit-Raveljé is gebaseerd op Alice in Wonderland. De klok geeft de geboortetijd van zoontje Milan aan.

9. Minimalistisch

Suzanne Hesseling Belga liet deze kleine, minimalistische tattoo van moeder en zoon op haar pols zetten. Wij zijn fan van deze tattoostijl!

10. I’ll love you forever

Sarah Oostwouder-van der Doe liet deze mooie tekst op haar arm zetten, voor haar zoon en dochter.

Dit smaakt naar meer! Heb jij ook zo’n mooie tattoo laten zetten? Deel ‘m met ons in de reacties!

Het vorige tattoo-artikel gemist? Deze tattoo’s ter ere van je kind trekken twijfelaars zeker over de streep

Reageer op artikel:
Wauw, deze bijzondere tattoos lieten júllie voor je kind zetten
Sluiten