Wauw! Dit koppel maakte hun trouwfoto’s onderwater

Trouwfotografen Adam and Shawn-Marie Ravazzano uit Maui, waren al een tijdje op zoek naar mensen voor een onderwatershoot. Samen met een bevriend verloofd stel maakten ze uiteindelijk deze adembenemende fotoserie.

Het koppel op de foto’s, Kamahele-Beeck en Dias, ontmoette elkaar gek genoeg tijdens het snorkelen. ‘Ik voelde ineens iets tegen mijn kont stuiteren en toen ik verbaasd boven water kwam, stond ik oog in oog met een licht gegeneerde man. Hij kwam met zijn gezicht tegen mijn billen aan! Hij probeerde mij onmiddellijk duidelijk te maken dat het per ongeluk ging en dat het hem speet.’ Toch sprong de vonk over.

De twee houden ontzettend veel van duiken en vonden deze foto’s de perfect manier om hun huwelijk te vieren.

Bron foto’s: Love and Water Photography

Helemaal in de romantische sfeer terecht gekomen? Lees dan ook eens deze love stories: 28 mannen vertellen waarom zij ‘de ware’ is

Reageer op artikel:
Wauw! Dit koppel maakte hun trouwfoto’s onderwater
Sluiten