Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Body 22 jan 2016

Wauw: Met deze app leren mannen de mood swings van hun vrouw begrijpen

Als we ongesteld zijn hoeft er maar íets te gebeuren en we veranderen (zonder dat we het altijd door hebben) in emotionele wezens. Moeilijk voor ons zelf, maar ook voor de mannen. Gelukkig is er een app die hen precies vertelt hoe ze zich wel, en vooral níet moeten gedragen tijdens that time of month. Ideaal!

De app heet Fredrick en hij helpt mannen hoe ze zich het beste kunnen gedragen tegen hun vriendin, afhankelijk van welke week van de maand het is. Hoe de makers de app zelf omschrijven: ‘Dit is Fredrick, een app voor mannen die je op een eerlijke manier door de menstruatiecyclus van je vriendin heen helpt. Gebruik hem dagelijks om de maand te analyseren. Mate, you’ll thank us. Really.’

Steuntje in de rug

Nee, de app is er niet om mannen te vertellen hoe ze zich naar de behoeften van hun vriendin moeten schikken, maar alleen om duidelijk te maken of ze in een ‘gevoelige’ week zit of niet. Vanaf nu kunnen mannen in één oogwenk zien of ze de chocoladereep niet moeten vergeten tijdens een bezoekje aan de super. Mag altijd wel, trouwens…

De app werkt simpel. De man selecteert de dag waarop zijn vriendin begint met menstrueren en de app regelt de rest. Behalve dat hij mannen een kijkje in de maandelijkse cyclus geeft, is de app er ook voor advies op maat. Als het eenmaal zo ver is, plopt er een berichtje met daarin bijvoorbeeld ‘don’t make her sneeze!’ omhoog. Zo meelevend…! Belangrijk is de mood tracker, die aangeeft wat voor humeur de vrouw op dat moment mogelijk heeft.

Voor als er toevallig mannen meelezen; jullie kunnen dit ook echt wel zonder app hoor. Gewoon vragen hoe het gaat geeft waarschijnlijk een realistischer beeld dan een app. Want ook best gevaarlijk, zeggen: ‘ah, ik zie het al. Je bent ongesteld!’ als ze gewoon boos op je is.

Wie hem toch wil downloaden: dat kan hier.

Ga jij Fredrick tippen aan je partner? Praat mee op Facebook!

Apps zijn o-ver-al goed voor tegenwoordig. Met deze app kun je checken of je zwanger bent >

Reageer op artikel:
Wauw: Met deze app leren mannen de mood swings van hun vrouw begrijpen
Sluiten