We vieren de komst van ons zusje Famme Baby met een jaar lang gratis Zwitsal

Misschien heb je het nieuws al gehoord? We hebben er een zusje bij, namelijk Famme Baby. Hét online no-nonsense magazine voor nieuwbakken ouders. Maar ook als je zwanger bent of een kinderwens hebt, vind je er alles wat je nu moet weten.

Het leuke aan Famme Baby is dat je er niet alleen alles vindt wat je wilt weten, maar dat we niet vies zijn van wat humor en zelfspot. Want soms is het leven tussen alle hectiek die komt kijken bij je eerste kindje door, ook gewoon om te keihard lachen of vooruit, te grienen.

Veel te lezen

We voorzien je van zwangerschapschecklisten die je nergens anders vindt, geinige cartoons met een beetje zelfspot die jouw struggels met je dikke buik perfect weergeven, maar ook van handige praktische informatie, want hoe zit dat nou precies met borst- en flesvoeding?

Win een jaar lang gratis Zwitsal

Kortom, neem er snel een kijkje. En leuke is dat we de komst van ons zusje vieren door een mega-pakket Zwitsal-producten weg te geven, waar je makkelijk een jaar mee vooruit kunt. Het enige dat je hoeft te doen is onze Facebook-pagina liken. De winnaar wordt bekend gemaakt op onze site en diezelfde Facebook-pagina.

Meedoen?

Wil jij dit fijne pakket thuis ontvangen? Je hebt tot 6 maart de kans om mee te doen. Like ons dus meteen, dan weet je zeker dat je het niet vergeet.

Reageer op artikel:
We vieren de komst van ons zusje Famme Baby met een jaar lang gratis Zwitsal
Sluiten