Redactie
Redactie Gezondheid 23 okt 2014

Wedden dat jij deze gratis download voor je smartphone wilt?

Barbra Ignatiev is dol op aquarelleren. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot het hippe merk Barbarian. Ze verkoopt losse aquareltekeningen, maar heeft een slimme manier gevonden om met haar kunst het grote publiek te bereiken: iPhone accessoires.

Barbra werkt vanuit huis onder het permanente gezelschap van haar kat Foo. Ze kwam op het idee om iPhone accessoires te maken, omdat ze in de winkels niet kon vinden wat ze zocht. Ze besloot haar kunstwerkjes te digitaliseren en Barbarian was ontstaan.

Ze staat vooral bekend om haar iPhone hoesjes en haar iPhone wallpapers. De hoesjes worden in een kleine oplage gemaakt (25 tot 100 stuks), zodat jouw accessoire fijn exclusief blijft. De wallpapers zijn gratis te downloaden!

Barbra’s hippe stijl past perfect bij de laatste modetrends. Ze is dol op tribal, dierenprints en bloemmotieven. Heerlijk vrouwelijk en wij zijn groot fan! Jij ook?

Op Barbra’s eigen youtube kanaal kun je haar werkwijze bewonderen. Wij bewonderen in ieder geval haar handelsgeest. Kunstenaars hebben het in deze tijd niet makkelijk, maar zij bewijst dat je met een beetje commercieel denken toch maar je eigen merk creëert.

Reageer op artikel:
Wedden dat jij deze gratis download voor je smartphone wilt?
Sluiten