Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Lifestyle april 26, 2019

Weekendje weg met je partner? Je slaapt nu voor maar €12,99 in een 4-sterren hotel van Fletcher

Meivakantie is voor kinderen fantastisch maar als ouder ben je gesloopt na twee weken met de kids. Tijd dus om daarna zelf nog even te ontspannen. Er is nu een spotgoedkope aanbieding bij Kruidvat zodat jij en je partner een lekker weekendje weg kunnen om te relaxen in een 4-sterren hotel.

Schakel je (schoon)ouders in of de oppas want het wordt tijd voor een ontspannen nacht voor jou en je partner. Even geen verplichtingen maar juist lekker veel tijd voor elkaar. Met deze aanbieding van Kruidvat heb je in ieder geval één smoes minder om te gaan want het kost jullie bijna niks.

Weekendje weg naar een 4-sterren hotel

Kruidvat heeft weer eens een heerlijke aanbieding deze week want voor maar €12,99 overnachten jij en je lover in een luxe Fletcher hotel. Dat kunnen jullie natuurlijk wel gebruiken want kids zijn eerlijk gezegd soms best wel vermoeiend en tijd voor elkaar schiet er vaak bij in.

De actievoorwaarden

De actiekaartjes zijn hier verkrijgbaar van 15 april 2019 tot en met 5 mei 2019 dus weer er snel bij om zeker te zijn van een rustige nacht met man- of vrouwlief. Je dient de codes op de kaart te activeren vóór 30 juni en je kunt in een hotel verblijven tot en met 30 november 2019. Alle andere voorwaarden vind je terug op de website van Kruidvat.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Weekendje weg met je partner? Je slaapt nu voor maar €12,99 in een 4-sterren hotel van Fletcher
Sluiten