Renée
Renée Lifestyle 11 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Zin in een weekendje weg zonder de kinderen? Boek dan nu een verrassingsreis voor maar €99

Heb je zin om voor het eerst sinds tijden weer eens een weekendje weg te gaan zonder kinderen? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor je gevonden. Lidl biedt nu namelijk een verrassingsreis aan voor maar €99.

Weekendje weg boeken via Lidl

Prik alvast een datum met een vriendin of je partner, want dit wordt een heel betaalbaar weekendje weg. Het enige wat je hoeft te doen voor deze reis is de betaling regelen. De rest van het werk wordt door Lidl opgepakt.

Deze korte vakantie is in ieder geval de perfecte gelegenheid om weer eens goed bij te praten met een goede vriendin onder het genot van een glas wijn. Of wil je weer eens genieten met je partner zonder dat je de kinderen op bed moet leggen? Dan is dit jullie moment.

De inhoud van de deal

Wat een verrassingsreis zo leuk maakt, is dat je pas kort van tevoren weet waar de reis naartoe gaat. Met deze reis verblijf je namelijk niet in Nederland, maar vlieg je vanaf Eindhoven of Charleroi naar een andere bestemming. Vervolgens verblijf je daar twee of drie nachten.

Voor een ontbijtje hoef je tijdens je weekendje weg niet de deur uit, want dat wordt door het hotel verzorgd. Voor je retourticket hoef je niet extra te betalen. Benieuwd naar de rest van de details? Lees dan hier de deal door en voor je het weet zit jij in Venetië of een andere mooie stad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.