Redactie
Redactie 1. Categories 10 dec 2016

Weekendtip: 6 x opgeruimd staat netjes!

Is het bij jou thuis ook een ongeorganiseerd zooitje? Zonder dat je het doorhebt, stapelt de rommel zich op, totdat je om je heen kijkt en denkt: nu ben ik het zat!

Ook al heb jij het opruimen niet uitgevonden, er zijn altijd slimme manieren om orde op zaken te stellen. Met deze tips ruim jij alle rommel eenvoudig uit de weg en blijft het voorlopig weer netjes.

Speelgoedbakken

Super handig als je kinderen hebt! Als ze uitgespeeld zijn, kunnen ze het speelgoed weer in de bakken doen. Wil jij zelf een houten speelgoedbak maken? Kijk dan hier hoe jij of jouw man dit voor elkaar krijgt.

(Zonne)brillen

‘Heeft iemand mijn bril gezien’? Het is heel vervelend als jij altijd jouw bril kwijt bent. Als je er dan ook nog eens op gaat zitten ben je nog verder van huis. Toch is dit de meeste brildragers wel eens overkomen. Maak daarom een vaste plek voor al jouw brillen en zonnebrillen.

Pegboards

Het pegboard is een groot bord met gaatjes waar je spullen aan kunt hangen. Handig voor je keukengerei, sieraden of knutselspullen. Wil jij een creatieve plek in huis? Met een pegboard is dat zo gefixt.

Mini-bibliotheek

Ben jij een boekenwurm? Boeken van jou of je kinderen staan beter op de boekenplank. Daarbij is het erg knus om thuis een leeshoek te creëren, kijk maar even mee.

Een deurrek

In een kleine ruimte zoals de badkamer, keukenkast of het washok staat het snel vol.
Het deurrek is perfect voor losse spullen die normaal gesproken rondslingeren.

Kranten en tijdschriften

Leesvoer is altijd fijn en slingert bijna altijd rond in huis. Op het aanrecht, de keuken of salontafel stapelen magazines en kranten zich op. Vooral magazines zijn vaak het bewaren waard.

Van deze weekendtip heb je dus het hele jaar plezier! Geen zin in opruimen? Dan is het Culy Food festival een heel goed idee!

Reageer op artikel:
Weekendtip: 6 x opgeruimd staat netjes!
Sluiten