Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 18 september 2015

Weekendtip: Met het hele gezin naar het Snorfestival!

Nog geen plannen voor dit weekend? Uitgeverij Snor, de uitgever van alleen maar vrolijke boeken, organiseert op zondag 20 september het Snorfestival. Je kunt er met het hele gezin naartoe, en zelfs de hond kan mee.

Het festivalprogramma zit vol met allemaal vrolijke workshops. De mannen kunnen mee op een culinaire worstenreis tijdens de workshop worsten draaien, moeders kunnen ontspannen bij Relax Mama en voor de kinderen is er ook een hele waslijst met leuks (vriendenboek knutselen, een illustratieworkshop of popcorn maken).

Workshopbonnen

Een workshop kost één of twee workshopbonnen. Zo’n bon is €5,- per stuk, maar er zijn ook een aantal gratis workshops te doen. Op het festivalterrein is een boekenwinkel van uitgeverij Snor te vinden (ze gaan ook een nieuw boek lanceren!) waar je verschillende boeken kunt kopen. Die kun je ook afrekenen met workshopbonnen.

Kampeerterrein de Lievelinge

Het festival vindt plaats op Kampeerterrein de Lievelinge in Vuren en duurt van 12.00 tot 18.00. Het terrein bestaat uit twee grote grasvelden en een klein tussenveld waar ook workshops worden gegeven en eet- en drinktentjes (wijnbar!) in overvloed aanwezig zullen zijn. Voor het hele workshopoverzicht kun je hier het programmaboekje downloaden. De routebeschrijving en alle andere belangrijke informatie kun je vinden op de website van het festival.

Hier kun je alvast het filmpje van vorig jaar bekijken:

En de tickets? Die kun je hier bestellen.

Nog nooit met je kids naar een festival geweest? Hier vind je de overlevingstips >

Reageer op artikel:
Weekendtip: Met het hele gezin naar het Snorfestival!
Sluiten