Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Body 3 okt 2016

Weg met die augurken! Deze bonbons zijn de perfecte food craving als je zwanger bent

Salmiakknotsen, dropjes, broodjes kroket, slagroomsoesjes of the good old augurken met slagroom: bijna iedere zwangere vrouw heeft wel een bijzondere food craving. En meestal zijn die niet al te gezond. Chocobombes komt met de oplossing.

Wanneer je zwanger bent, is het heel belangrijk om extra aandacht te schenken aan je voeding en laten deze bonbons nou niet alleen heel lekker maar ook nog verantwoord zijn . Chocobombes bevatten namelijk verschillende voedingsstoffen, waardoor deze guilty pleasure ineens niet zo guilty meer is. Hoe fijn is dat.

Spinazie en sinaasappel

Voor elk trimester van de zwangerschap is er een doosje met drie verschillende bonbons. De vullingen van de bonbons hebben bijzondere smaken, zoals spinazie en sinaasappel bijvoorbeeld. En dat is niet alleen heel lekker; juist de combinaties van de verschillende voedingsstoffen maken de bonbons extra gezond. Zo bevat spinazie foliumzuur, een stofje dat de kans op geboorteafwijkingen verkleint en bevordert vitamine C uit sinaasappel de opname van foliumzuur.

Kun je niet wachten om deze bonbons te proeven? Eind oktober worden de Chocobombes verwacht. En je hoeft echt niet per se zwanger te zijn om ervan te genieten.

Ben je zwanger en kun je niet stoppen met snaaien? Helaas is ‘eten voor twee’ echt geen goed idee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Weg met die augurken! Deze bonbons zijn de perfecte food craving als je zwanger bent
Sluiten