Afvallen met Weight Watchers, is het wat voor jou?

Voordelen van Weight Watchers

Weight Watchers is als jaren mateloos populair en dat komt door de meerdere voordelen die dit dieet met zich meebrengt.

Weinig restricties. Dit is een groot voordeel voor veel deelnemers. Veel mensen die gewicht willen verliezen geven aan dat ze het lastig vinden om een dieet vol te houden als er veel voedingsmiddelen zijn die verboden zijn. Dat is bij dit dieet niet het geval. Je kan ervoor kiezen om heel veel gezonde voeding te eten, of ervoor kiezen om ongezond eten tot je te nemen, maar dan in mindere mate.

Een uniek gebruikersprofiel. Geen mens is hetzelfde. Veel specialisten zeggen daarom dat 1 specifiek dieetregime nooit geschikt is voor veel verschillende personen. Op basis van jouw gegevens zal een diëtist van Weight Watchers voor jou een uniek profiel opstellen en het aantal smartpoints vaststellen.

Veel interactie. Veel deelnemers geven aan dat het extra motiveert dat Weight Watchers werkt met coaches, bijeenkomsten en meerdere controles in de vorm van meet- en weegmomenten. Hierdoor zijn deelnemers minder snel geneigd in de fout te gaan.

Een foutje maakt niet uit. Omdat het dieet geen rigoureuze richtlijnen hanteert over wat je wel en niet mag eten, kan je af en toe eens uitglijden, zonder dat hiermee je dieet verloren is. Extra weekendpunten geven je een buffer, waardoor je af en toe best mee kan doen aan sociale activiteiten waarbij er gegeten wordt. Deelnemers geven aan een dieet zo langer vol te kunnen houden.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Afvallen met Weight Watchers, is het wat voor jou?
Sluiten