Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop Eten 16 nov 2016

Rara, welke chocoladeletter heeft de meeste chocola?

Zelden vervloekte ik mijn ouders zo als elk jaar tijdens Sinterklaas. Lees: als er chocoladeletters in schoenen gedrapeerd werden. Terwijl mijn zus en broer met grote ogen hun R en M uit de schoen visten, moest ik het met een magere I doen.

Op een gegeven moment waren mijn ouders klaar mijn mijn gejank en gaven ze ons alledrie een A – naar de achternaam. Verstandig, maar achteraf compleet onnodig. Want wat blijkt? Iedere letter heeft precies het hetzelfde gewicht. Dus voor alle mensen die denken dat ze met de R, M, S en de A de grootste buit binnenhalen – vergeefse moeite – blijkens het Grote Chocoladeletter Onderzoek van de HEMA.

Chocoladeletters eten

Nieuwe smaak: karamel-zeezout

Ook leuk: de M, S en de A worden – desondanks – het meest verkocht. Naast traditionele smaken – puur, hazelnoot, melk en wit – wordt daar door de HEMA dit jaar ook karamel-zeezout aan toegevoegd. Die willen we graag proeven: in welke letter dan ook.

En krijg je al die chocoladeletters nu al niet meer op? Zo maak je er lekkere warme chocolademelk van.

Reageer op artikel:
Rara, welke chocoladeletter heeft de meeste chocola?
Sluiten