Eten 16 nov 2016 Mercy Hiltrop

Rara, welke chocoladeletter heeft de meeste chocola?

Zelden vervloekte ik mijn ouders zo als elk jaar tijdens Sinterklaas. Lees: als er chocoladeletters in schoenen gedrapeerd werden. Terwijl mijn zus en broer met grote ogen hun R en M uit de schoen visten, moest ik het met een magere I doen.

Op een gegeven moment waren mijn ouders klaar mijn mijn gejank en gaven ze ons alledrie een A – naar de achternaam. Verstandig, maar achteraf compleet onnodig. Want wat blijkt? Iedere letter heeft precies het hetzelfde gewicht. Dus voor alle mensen die denken dat ze met de R, M, S en de A de grootste buit binnenhalen – vergeefse moeite – blijkens het Grote Chocoladeletter Onderzoek van de HEMA.

Chocoladeletters eten

Nieuwe smaak: karamel-zeezout

Ook leuk: de M, S en de A worden – desondanks – het meest verkocht. Naast traditionele smaken – puur, hazelnoot, melk en wit – wordt daar door de HEMA dit jaar ook karamel-zeezout aan toegevoegd. Die willen we graag proeven: in welke letter dan ook.

En krijg je al die chocoladeletters nu al niet meer op? Zo maak je er lekkere warme chocolademelk van.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Rara, welke chocoladeletter heeft de meeste chocola?
Sluiten